Kilpailulisenssit

Lapsia ja nuoria keskustelemassa ohjaajan kanssa. Kilpailulisenssin ja siihen kuuluvan tapaturmavakuutuksen, Sporttiturvan, tuoteseloste on ladattavissa tästä Tanssiurheilu tuoteseloste 2024 Suosittelemme tutustumaan tuoteselosteeseen huolella. Sporttiturvan tarjoaa OP.

Lisätietoa Terveysmestaripalvelusta:

https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/vakuutukset/pohjola-terveysmestari

Apu lähellä arkena ja viikonloppuna

Pohjola Sairaalan asiantuntijat palvelevat sinua joka päivä klo 7-23 puhelimitse tai Pohjola Sairaalan sovelluksen chatissa. Lataa Pohjola Sairaala -sovellus:

Pikaohje tunnusten luomiseen sekä lisenssin ja vakuutuksen ostoon tässä.

Vakio- ja latinalaistanssien, rock’n’swing -tanssien, pyörätuolitanssin, breikin ja sports aerobicin kansallisen kilpailulisenssin ostoon pääsee tästä.

Disco-, street-, performing arts-, ja latino show -tanssien urheiluvakuutuksen ostoon pääsee tästä. (avautuu FDO:n sivustolle)

Rekisteriseloste
Seloste käsittelytoimista

  • Urheilija/tukihenkilö sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa Suomen antidopingsäännöstöä ja sitoutuu olemaan osallistumatta minkäänlaiseen urheilukilpailujen manipulaatioon, ja mikäli hän sellaista havaitsee joko itselle ehdotettuna tai muutoin, hän sitoutuu ilmoittamaan siitä välittömästi omalle lajiliitolleen ja Suomen urheilun eetttinen keskus SUEK ry:lle.
  • Ostaessani lisenssin ymmärrän, että osallistuessani Suomen Tanssiurheiluliiton kilpailutapahtumaan osallistun julkiseen tapahtumaan, jossa Tanssiurheiluliitolla ja kilpailunjärjestäjällä sekä heidän valtuuttamillaan on lupa kuvata ja videoida ja käyttää syntyvää materiaalia tapahtuman aikana ja myöhemmin. Kuvatulla henkilöllä ei ole oikeutta saada korvausta materiaalin käytöstä. Materiaalin muuhun käyttöön kuvatuilta pyydetään erillinen lupa.  Kilpailun tulokset ovat julkisia. Annan luvan tulosten julkistamiseen myös liiton www sivuilla. Annan suostumukseni nimeni näkymiseen kilpailutuloksissa.
  • Lisenssi ja vakuutus ovat voimassa ainoastaan Suomen Tanssiurheiluliiton kilpailutoiminnassa : (paitsi FDO:n lajeilla on oma urheiluvakuutus).
  • Lisenssitietoja, kuten esimerkiksi seuranvaihtoja, voi liitto siirtää seuralta toiselle.
  • Tietoja ei poisteta automaattisesti SuomiSportista jäsenyyden päättyessä, vaan erikseen pyydettäessä.
  • H-lisenssi ei sisällä kilpailuoikeutta, vaan toimii ainoastaan harrastajan tapaturmavakuutuksena

Sattuiko tapaturma? Ohjeistus tässä.

Vahingon sattuessa  suositamme ottamaan yhteyttä Pohjola Sairaalan Terveysmestarille, joka antaa ohjeet kuinka edetään. Terveysmestarin tavoittaa joko puhelimitse numerosta 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksen kautta.

Osallistuttaessa kansainvälisiin kilpailuluokkiin edellytetään lisäksi rekisteröitymistä ja kilpailuyksikön muodostaminen kansainväliseen kilpailijakortistoon. Kansainvälinen kilpailulisenssi on maksullinen. Katso usein kysyttyjä kysymyksiä.
WDSF: Rekisteröityminen (avautuu toiselle sivustolle), kilpailijakortisto
WRRC: Rekisteröityminenrekisteröitymisohje WRRC:n sivulla (avautuu toiselle sivustolle)
FISAF: ota yhteyttä toimisto (ät) tanssiurheilu.fi
IDO: ota yhteyttä toimisto (ät) fdo.fi
IPC: ota yhteyttä toimisto (ät) pyoratuolitanssi.fi