”Vanha seurasydän liekehtii!”

JULKAISTU: 14.6.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Näillä sanoilla kuvasi Tiina Kuusimäki, Porin Oikea Rytmi ry:n monitoiminainen riemullisesti tuntojaan ja fiilistään seuran auditointitilaisuudessa 13.6.2024. Saa loimutakin, sillä jopa ulkopuolisille seurasta hehkuu yhteishenki ja seuraylpeys. Ennen auditointia sain viestin toisen seuran edustajalta, joka varten vasten soitti ja kertoi, kuinka poikkeuksellinen vahva yhteisöllisyys ja taitotasosta riippumaton kaikkien seuralaisten kannustus on näkynyt ja erityisesti kuulunut myös kilpailupaikoilla.

Seura on kehittänyt rohkeasti ja pitkäjännitteisesti toimintaansa, joka näkyy mm. lasten jäsenmäärän kasvuna. Tunnustuksena tästä, seura sai Vuoden 2023 Tanssiurheiluteko-palkinnonkin.

Oli ilo kuulla lasten ja nuorten vanhempia, jotka kilvan antoivat mitä parhainta palautetta seuran toiminnasta sekä juuri niistä asioista, jotka lasten ja nuorten Tähtiseurkriteereissä ovat keskeisiä. Seura on myös Aikuisten Tähtiseura, johon liittyen ohjauksen ja valmennuksen linjaa uudistetaan ja kehitetään yhtä lailla myös tällä osa-alueella. Mitäpä muuta seuralta voi odottaakaan, kun yhteisestä suusta kerrottiin, että hallituksen kokouksiin on aina mukava tulla ja siellä on hyvä olla sekä kuten Tiina yhteenvedossaan kiteytti :

”Seuratyö on ihanaa”.

kuvaaja Sari Ekberg-Tamminen