Huippuja ja huippua 18.5. – 19.5.2024

JULKAISTU: 23.5.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Kirkkonummelaisen TanssiDansin järjestämissä kaksi päiväisissä Ikämestaruuskilpailuissa Espoossa koettiin ja nähtiin toinen toistaan uskomattomampia ja riemastuttavimpia huippu-elämyksiä.  Kilpailun ja kilpailulajien monimuotoisuus, erinomaiset järjestelyt, loistava ja hyvin valittu musiikki, upeat ja taitavat mestariluokan kilpailijat, monen ikäsarjan joukkuekilpailut ja joukkueiden esittelyt, yllätysohjelmat sekä erilaiset huomioin osoitukset vuorottelivat sujuvasti ja hemmottelivat sisällöllään kaikkia tanssin ystäviä. Tästä iso kiitos järjestäjille, talkooväelle, toimitsijoille sekä kaikille tapahtuman mahdollistajille.

Toisena kilpailupäivänä Suomen Tanssiurheiluliiton puheenjohtaja Leena Liusvaara luovutti seuralle Suomen ensimmäisen tanssiurheilun Huippu-urheilun Tähtiseuramerkin. Leena avasi puheessaan merkin merkityksellisyyden mittasuhteista kertomalla, että Suomessa on 14.000 urheiluseuraa ja tästä valtavasta joukosta TanssiDans on 12. seura, joka on ansainnut Huippu-urheilun Tähtiseuramerkin omalla arvojensa mukaisella työllä ja toiminnalla. Saavutus on merkittävä ja kunnioitettava ensisijaisesti tietenkin seuralle itselleen, mutta yhtä lailla myös koko Suomen Tanssiurheiluliitolle.

Tanssiurheiluliitto on seitsemäs kaikista lähes sadasta Olympiakomitean alaisesta lajiliitoista, jonka jäsenseuralla ko. status nyt on.  Huippu-urheilun Tähtiseuraohjelma on ollut yksi liittomme merkittävimmistä ja pitkäkestoisimmista kehittämisohjelmista. Ohjelman rakentaminen ja valmistelutyö kesti reilut neljä vuotta ja se tehtiin kiinteässä yhteistyössä Olympiakomitean ja sen asiantuntijoiden ja sidosryhmien, muiden lajiliittojen sekä liiton oman Huippu-urheiluvaliokunnan, valmentajien ja omien jäsenseurojen kanssa. Iso kiitos ja kunnia siitäkin, että aikoinaan hankkeen alulle panija oli TanssiDansin Harri Antikainen!

TanssiDans on myös Tanssiurheiluliiton ainoa seura, jolla on kaikki kolme Tähtiseuramerkkiä sekä Tähtimerkki, jossa on kaikki kolme tähtikehää. Seura on Huippu-urheilun lisäksi myös lasten ja nuorten sekä aikuisten Tähtiseura. Isot onnittelut vielä kerran! Olemme kaikki teistä tosi ylpeitä!