Unelmien liikuntapäivä 10.5.2024

JULKAISTU: 2.5.2024, KATEGORIAT: Yleinen
Kuva: J. Salopino

Olympiakomitea haastaa juuri sinut jakamaan somekanavissasi – oli se sitten Instagram, X, Facebook tai TikTok – sinun Unelmien liikuntapäivän lupauksesi. Lupauksesi voi liittyä omaan liikkumiseesi tai muiden liikuttamiseen. Millä tavoin sinä siis aiot liikkua? Vai aiotko kenties innostaa myös muita liikkeelle kanssasi? Jaa sinun Unelmien liikuntapäivän lupauksesi tunnisteella #unelmienliikuntapäivä #LupausSuomelle / #LöftetillFinland ja ole mukana levittämässä liikunnan ilosanomaa! Unelmien liikuntapäivän löydät Instagramista: @unelmienliikuntapaiva, Facebookista: Unelmien liikuntapäivä ja X:stä: @liikuntapaiva.

Lisää mukaan myös #dancesportfin, niin jaamme liikuntapäivän lupauksia myös liiton somessa.