Kyselytutkimus yli 18-v. kilpaurheilijoille

JULKAISTU: 18.4.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta ja Huippu-urheilun instituutti KIH ovat mukana kansainvälisessä kyselytutkimuksessa, jossa selvitetään opiskelijoiden ja kilpaurheilijoiden syömiskäyttäytymistä, siihen liittyviä tunteita sekä sen taustalla olevia tekijöitä erityisesti ennen tärkeää suoritusta tai kilpailua. Tutkimuksen tulosten avulla voimme ymmärtää paremmin tunnesyömistä ja siihen vaikuttavia tekijöitä, sekä vaikuttaa siihen liittyviin mahdollisiin haasteisiin.

Tutkimuksessa kerätään tietoa anonyymisti nettikyselyllä, jonka täyttämiseen menee aikaa noin 15 minuuttia. Urheilijoista kyselyyn voivat osallistua kaikki vähintään 18-vuotiaat eri tasoilla kilpailevat urheilijat.

Tutkimustiedot löydät tästä linkistä https://www.dancesport.fi/wp-content/uploads/2024/04/OsallistuKyselytutkimukseenFI.pdf