Kokeiluohje: yksittäisten parien arviointi, 3 kilpailua keväällä 2024

JULKAISTU: 4.4.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Kevään 2024 aikana kilpailun kehittämistyöryhmä toteuttaa kokeiluarvioinnin tilanteessa, jossa kilpailuluokkaan jää sarjojen yhdistämisen jälkeen vain yksi pari. Kokeilu on käytössä 7.4. Tampereen valtakunnallisessa kilpailussa, 14.4. Kuopion seurakilpailussa sekä 11.5. Blue&White ry:n seurakilpailussa.

Kokeilussa mukana olevia pareja, tuomareita ja kilpailunjohtajia pyydetään vastaamaan lyhyeen kyselyyn https://forms.gle/DvBFMoKsTZ65NwyHA

Jos kilpailu luokassa jää sarjojen yhdistämisen jälkeen vain yksi pari, parille annetaan kirjallinen arviointi ja pisteytys arviointi yhden tai useamman tuomarin toimesta normaali sijoituksen kanssa. Kilpailunjohtaja tekee valinnan, kuka/ketkä tuomareista arvioi ja pisteyttää kunkin luokan. Arvioinnit annetaan parille palkintojenjaon yhteydessä.

Linkki ohjeeseen