Valmentajahaku tanssin yläkoululeiritykseen lv. 2024-2025

JULKAISTU: 26.3.2024, KATEGORIAT: Valmentajat, Yläkoululeiri

Ensi syksynä lähtee käyntiin toinen ryhmä tanssin yläkoululeiritystä Varalan urheiluopistolla!

Tietoa Yläkoululeireistä:

  • urheilijan ikä 13-15 (16) vuotta, yläkouluikäinen
  • tarkoitettu kaikkien liiton tanssilajien urheilijoille
  • ensisijaisesti muille kuin maajoukkueurheilijoille
  • tavoitteena huippu-urheilijan polulle lähteminen ja urheilijana kasvaminen
  • yhteensä neljä leiriä / lukuvuosi, yksi leirijakso kestää 4 päivää (ma-to)

Vko 37/2024 ma-to
Vko 47/2024 ma-to
Vko 5/2025 ma-to
Vko 17/2025 ma-to

Haemme leiritykseen lajivalmentajaa opettamaan tanssillisia lajitaitoja, keskimäärin 5 tuntia/päivä. Valmentajan omalla tanssilajilla ei ole ratkaisevaa merkitystä, koska ryhmä muodostuu kaikista liiton tanssilajeista ilman lajirajoja. Toivomme, että valmentaja voi sitoutua ainakin lukuvuoden 2024 -2025 leirityskauteen, mieluiten myös seuraaville vuosille.

Varala järjestää yläkoululeirien kouluopetuksen sekä pääsääntöisesti myös fysiikkaharjoitukset. Urheilullisen puolen kehittämisessä huomioidaan erityisesti motoristen perustaitojen monipuolinen kehittäminen sekä fyysisten ominaisuuksien kehittäminen. Toivomme, että lajivalmentaja olisi mahdollisesti mukana myös fysiikkaharjoituksissa, palauttavissa harjoituksissa sekä muutenkin tanssijoiden opiskelun tukena. Lajivalmentaja on yleensä leiriläisille tärkein esikuva ja auktoriteetti, ja leiristä saa suurimman annin, kun lajivalmentaja on aktiivisesti mukana koko leirityksessä.

Lajivalmentaja osallistuu leirin suunnitteluun Varalan ja Tanssiurheiluliiton kanssa. Varalan urheiluopisto tekee valmentajan kanssa työsopimuksen ja maksaa tuntipalkan toteutuneiden valmennustuntien mukaan.

Lisätietoa Varalan yläkoululeirityksestä voit lukea Varalan sivuilta   

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 15.4. mennessä osoitteeseen toimisto@tanssiurheilu.fi. Ilmoitamme valmentajavalinnasta 30.4.