Tanssiurheiluliiton ensimmäinen huippu-urheilun Tähtiseura-auditointi 19.3.2024

JULKAISTU: 19.3.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Tanssiurheiluliiton ensimmäinen huippu-urheilun Tähtiseura-auditointi tehtiin tänään 19.3.2024. Auditoitavana oli TanssiDans, Kirkkonummelta.

Tanssiurheiluliitto haki huippu-urheilun Tähtiseuraohjelmaan pääsyä Olympiakomitealta vuona 2020. Hakemus hyväksyttiin vuoden 2020 lopulla ja huippu-urheilun Tähtiseuraohjelman vaatimia kriteerejä, sekä muuta dokumentointia alettiin valmistella vuoden 2021 alussa. Kriteerit saatiin valmiiksi ja Olympiakomitea hyväksyi ne seuraavan vuoden alussa. 2022 vuoden keväällä kutsuttiin ensimmäiset huippu-urheilun Tähtiseuraohjelman peruskriteerit täyttävät seurat  huippu-urheilun Tähtiseurapolulle. Näistä kolmesta seurasta ensimmäisenä pääsi auditointiin saakka TanssiDans . Kuvia ja lyhyitä videoita auditointitapahtumasta löydät liiton some-kanavilta.