Kilpailunjohtajan oikeudet DanceCoressa

JULKAISTU: 18.3.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Jonkin verran on kilpailunjohtajilta tullut kyselyä kilpailunjohtajien oikeuksista DanceCoressa. Alla listaus tällä hetkellä voimassa olevista käyttäjäoikeuksista.

Kun kirjautuu DanceCoreen kilpailunjohtajana vasemmassa freimissä oman nimen alla on 4 valikkoa. Niitä klikkaamalla saa seuraavat tiedot:

  1. Kilpailuyksiköt

Tässä ensin aukeaa sivu, jossa kaikkien DC:ssä olevien kilpailuyksiköiden aakkoslistaus.

Tällä sivulla voi valita montako riviä näytetään, vainko aktiiviset tai kaikki ja Etsi-ruudussa hakea yksikköä jommankumman nimellä.

Kun klikkaa jonkin pari kohdalla, saa siitä seuraavat tiedot; Perustiedot (nimet, seura, ikäsarja, taitoluokat vak/lat ja pisteet niissä). Lisäksi viimeisenä siinä sivulla on parin kaikki ilmoittautumiset.

  1. Tapahtumat

Tässä ensin aukeaa sivu, jossa kaikki tapahtumat listattuna nousevaan pvm-järjestykseen.

Tällä sivulla voi valita montako riviä haluaa nähdä ja vainko tulevat tai kaikki tapahtumat sekä Etsi-ruutu, jossa voi hakea tapahtumaa nimellä.

Saman sivun tummassa yläpalkissa voi valita haluaako näytön Lista-muodossa (oletusarvo) vaiko kalenterimuodossa (se joka on liiton sivuilla). Lisäksi kohta Valinnat, josta voi tästä tapahtumalistasta muodostaa CSV, Excel tai PDF muotoisen tiedoston tai kopioda/tulostaa listan.

Klikkaamalla tapahtumaa, avautuu uusi ikkuna. Siinä näkyy tapahtuman perustiedot (=kilpailukutsu), kisan liitetiedostot (aikataulu ja ilmoittautuneet) sekä lopussa lista ilmoittautuneista. Siinä voi vielä klikata sitä ilmoittautunutta pari ja saada heidän ilmoittautumistiedot ruudulle.

Tumman ilmoittautumispalkin oikeassa reunassa on Valinnat-ruutu. Sitä klikkaamalla saa ilmoittautuneista joko CSV, Excel tai PDF-tiedoston tai listan voi myös kopioida/tulostaa.

  1. Ilmoittautumiset

Tässä avautuvassa ikkunassa voi vaikkapa hakea tietyn parin ilmoittautumisia.

Oletuksena on, että listataan vain tulevat ja maksetut ilmoittautumiset. Jos haluaa laajempaa näkymää (esim. myös ei maksetut mukaan), niin ottaa sen rastin pois ruudusta.

Klikkaamalla yhtä ilmoittautumisriviä, saa sen tarkemmat tiedot.

  1. Tulokset

Tässä ikkunassa avautuu eri kisojen tuloksia pareittain sekalaisessa järjestyksessä.

Voi hakea tietyn parin tuloksia kohdasta etsi.