Koulutusilmoittautumiset nyt Suomisportissa

JULKAISTU: 27.2.2024, KATEGORIAT: Koulutustiedotteet

Suomisport on Suomen Olympiakomitean tuottama, koko urheiluyhteisön oma digialusta helpottamaan lajiliittojen, seurojen ja liikkujien arkea.

Liiton koulutustapahtumat löytyvät nyt Suomisportin valtakunnallisesta sporttihausta. Lisäksi koulutukset löytyvät edelleen liiton koulutuskalenterista, koulutustiedotteelta sekä Facebook-tapahtumista. Ilmoittautumislinkit kaikista näistä kanavista vievät liiton luomaan tapahtumaan Suomisportissa, ja koulutusilmoittautumiset tapahtuvat siellä.

Jos seura ylläpitää jäsenrekisteriä Suomisportissa, koulutusilmoittautumisen voi tehdä myös seurakäyttäjä seuran jäsenten puolesta, ohje seuralle.

Suomisportiin ensimmäistä kertaa kirjautuessaan käyttäjä tunnistautuu vahvasti, jolloin hänelle muodostuu henkilökohtainen Sporttitili. Jokaisella alustalle joskus kirjautuneella henkilöllä (esim. Tanssiurheiluliiton kilpailu-, valmentaja- tai tuomarilisenssin hankkineella tai alaikäisen kilpailijan huoltajalla) on jo olemassa Sporttitili. Käyttäjä löytää omalta tililtään valitsemansa palvelut, tapahtumat ja reaaliaikaiset maksutiedot, lajirajat ylittäen. Jatkossa hän tulee myös saamaan suorittamistaan Tanssiurheiluliiton koulutuksista meriitin eli osaamismerkin omalle sporttitililleen.

Suomisportin kautta koulutusten ja tapahtumien maksutapoihin tulee lisää vaihtoehtoja. Palvelussa on tarjolla seuraavat maksutavat: kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet, debit- ja credit-korttimaksut (Visa, Visa Electron, Mastercard ja Business Eurocard), MobilePay, Pivo ja Siirto sekä Svean lasku, yrityslasku ja erämaksu. Maksujenvälittäjänä toimii Svea Payments Oy.

Suomisport – kaikki urheilun palvelut yhdessä paikassa

www.suomisport.fi I suomisport@olympiakomitea.fi