Tanssiurheiluliitto mukana Suomi- toimintakykyinen maa ja kansa toiminnassa

JULKAISTU: 20.2.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on haastanut suomalaiset osallistumaan liikkumishaasteeseen (linkki presidentin haasteeseen). Olympiakomitea jakaa presidentin huolen suomalaisten toimintakyvystä työmarkkinakeskusjärjestöjen, Ylen, Kuntaliiton, Deloitten ja muiden toimijoiden kanssa. Kutsumme kaikki mukaan rakentamaan toimintakykyistä Suomea.  

Suomessa tehdään paljon hyvää työtä fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn parantamiseksi, mutta nämä toimet eivät vielä riitä. Liikkumattomuudesta ja paikallaanolosta aiheutuu vuosittain miljardien eurojen kustannukset. Liikkumattomuus vie suomalaisilta jalat alta. Toimintakyvyn alenemisen raja on nyt ylitetty.  Lisätietoa löydät  https://www.toimintakykyinensuomi.fi/

Tanssiurheiluliitto on mukana toiminnassa. Liiton lupaus toimintakyvyn ylläpitämiseen

”Kaikissa Tanssiurheiluliiton liittohallituksen, toimiston, jaosten ja työryhmien kokouksissa noustaan seisomaan ja/tai venytellään 60 min välein.”