Seurakäynti Tanssiurheiluseura Blue&Whitessa 13.2.2024

JULKAISTU: 20.2.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Olipa mukava ja itsellekin voimaannuttava vierailu Sami ja Jutta Heleniuksen kotona seura-asioissa. Ihana asunto ja miljöö. Mukana oli myös seuran monitoimimies Timo Akkola. Aiheena oli seuran tulevaisuus ja toiminnan kehittäminen sekä Lasten ja nuorten Tähtiseuratoiminta.

Useimmin saan seurakäyntikutsun silloin, kun seuralla on huoli tai pulma tai että seura kaipaa muutoin tukea ja sparrausta haastavassa tilanteessa. Nyt ei näitä syitä ollut. Seura voi erinomaisesti ja asiat ovat mitä parhaiten mallillaan. Tallaisessa onnellisessa tilanteessa moni seuratoimija huokaisee helpotuksesta, työntää kädet syvälle taskuun ja antaa toiminnan huristella eteenpäin omalla painollaan. Seurakäyntini Blue&Whiteen tekikin erilaiseksi juuri se, että siitä huolimatta, että hyvin menee, kääritään hihoja, visioidaan tavoitteita ja etsitään keinoja tehdä asiat vielä paremmin. Moni yrityskin olisi ylpeä tällaisesta johdosta ja johtamisesta.

Tähtiseura-alusta on erinomainen työpohja seuran uudistamiselle ja kehittämistyölle, vaikkei auditointiin ja Tähtimerkkiin tähdätäkään. Polulla on myös paljon eri aiheisiin ja tarpeisiin sopivia työkaluja kehittämistyön tueksi ja sen vauhdittamiseksi. Tiesittekö muuten, että Jutta on mitä mainioin leipoja? Vai oliko herkullisen fetapiirakan sittenkin leiponut Sami? Pitääpä tarkistaa.