Latinalaistanssien SM- kilpailut YLE TV2:lla

JULKAISTU: 19.2.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Lauantaina 10.2.2024 kilpailtiin latinalaistanssien SM-kilpailut Hervannassa, Tampereella. Tanssiurheiluliiton ja YLE Urheilun käymien neuvottelujen tuloksena tanssia nähdään tänäkin vuona televisiossa. Lähetys tulee ulos sunnuntaina 25.2. klo 17.00 – 18.30 ja sen jälkeen ohjelma jää YLE Areenaan.

Kilpailujen kuvaamisesta kisapäivänä ja ohjelmakoosteen editoinnista vastaa Tanssiurheiluliiton palkkaama tuotantoyhtiö. Valmis ohjelmakooste toimitetaan YLEL:lle, kuten oli myös vuoden 2023 vakio ja rock’n’swing tanssien TV tuotannossa. YLE tarjoaa Tanssiurheiluliitolle kanavan, jolla kooste näytetään sekä näkyvyyden Areenassa.

Yhteystyöneuvottelujen aikana YLE esitti paljon vaatimuksia kuvauskaluston määrästä, valoista, äänistä jne. Viimevuoden SM-lähetyksestä tulleen juontajaa koskeneen palautteen jälkeen myös juontoa ja kommentointia koskevista asioista neuvoteltiin pitkään. YLE vaati lähetyksen kommentaattoriksi Mikko Kaasalaisen onnistuneen latin SM 2022 kommentoinnin pohjalta ja hyväksyi Sanna Hirvaskarin juontajaksi.  Juonto ja kommentointi on tehty jälkiäänityksenä haastatteluosuuksia lukuun ottamatta. Tanssiurheiluliitto luotta ko henkilöiden ammattitaitoon omissa tehtävissään.

 Mikäli haluat antaa palautetta ohjelman tuotannosta, valoista, äänistä, juonnosta, kommentoinnista tai muusta ohjelmaan liittyvästä liitto ottaa sitä mielellään vastan osoitteeseen info@dancesport.fi.

Nautinnollisia hetkiä latinalaistanssien parissa!

Silja Rantala- Miko Sirolinna, Champion Suomenmestarit 2024 

Kuva Jarkko Alho