HOX! Kuvia harjoitustilanteista

JULKAISTU: 19.2.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Olympiakomitea työstää seuroille ohjauksen ja valmennuksen linjausta yhdessä Suomen Valmentajat ry:n kanssa.  Tätä työkalua/materiaalia varten Olympiakomitea tarvitsisimme muutamia kuvia, joita he voisivat käyttää materiaalissa. Valmis aineisto jaetaan Olympiakomitean materiaalipankissa ja Tähtiseura-ohjelman verkkoalustalla.

Kuvat voisivat olla lasten ja nuorten valmennus-, ohjaus- tai harjoitustilanteita. Myös kilpailutilannekuvat ovat mahdollisia. Tilanteissa olisi hyvä olla erilaisia tunteita, kuten keskittymistä, naurua, ylävitosia ja ne voisivat sisältää erilaisia liikkeitä. Ei mielellään istumista tai seisomista ja ohjeiden kuuntelua vaan toimintaa.  Tämän oppaan kannalta olisi erittäin hyvä, jos harrastajien päällä näkyy myös seuravaateita.

Kuvat tarvitaan keskiviikkoon 21.2. mennessä osoitteeseen tiedotus@tanssiurheilu.fi Varmistathan, että valokuvien kuvausluvat ovat kunnossa.