Seurakehittäjän seura- ja sparrauskäynti Nick’s Dancing ry:llä

JULKAISTU: 6.2.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Seurakehittäjän seura- ja sparrauskäynti Nick’s Dancing ry:llä Lahdessa 31.1.2024

Seurakehittäjä Katriina Lahdella oli mukava, asiapitoinen ja varsin tehokas reilu kolmetuntinen seuran puheenjohtaja Reijo Kaaristeen ja toiminnanjohtaja Jyrki Pakkasen kanssa Nick’sin hyvin toimivissa omissa tiloissa Svinhufvudinkadulla. Seurassa on käynnistetty strateginen uudistus- ja kehittämistyö, jota Jyrki on palkattu johtamaan TE-keskuksen taloudellisella tuella yhdessä seuran johtokunnan ja avainhenkilöiden kanssa.

Toimintaympäristöanalyysi, oman seuran vahvuuksien ja mahdollisuuksien tunnistaminen sekä selkeä päämäärätietoinen tavoitteiden asettaminen on juuri nyt käynnistymässä rakentamaan strategisen työn suunnittelua ja tulevaisuuden linjauksia. Tähän liittyy oleellisena osana myös kehittämis- ja uudistamistyön vaikuttavuuden ja tuloksellisuuden arviointi sekä konkreettisten muutosten mittarointi.

Ohjelma on varsin vaativa, sillä siihen liitetään samaan aikaan toteutuva, kehittämistyötä sekä sen viestintää ja toimintojen juurruttamista tukevan tiedon, dokumentaation ja ohjeistuksen kokoaminen, päivittäminen ja tarvittaessa uudistaminen. Työ on valtava. Se vaatii sekä aikaa että resursseja. Mutta kuten yhdessä todettiin: ”peruna kerrallaan” kohti seuran uutta upeaa visiota.