Vastaus kysymykseen coach-lipuista

JULKAISTU: 1.2.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Sama käytäntö coach-lippujen osalta oli myös viime kevään Vakio ja RS SM-kilpailussa. Lattia-alueelle pääsyä rajoitetaan monestakin syystä, mutta painavimpina niistä sisääntuloalueen rauhoittaminen kilpailijoille ja TV-tuotanto. Tilat ovat aika pienet ja valoille rakennettavat rakenteet ja tuotantoyhtiön kalusto vievät oman tilansa salissa. Kaikki ylimääräinen liikehdintä lattiatasolla aiheuttaa häiriötä ympäristöön.

Lämmittelytilat, joihin valmentajat pääsevät parien kanssa on alakerrassa ja valmentajat voivat saatella parinsa kilpailutilan ovelle asti. Sisääntuloportti  on aivan sen oven tuntumassa, josta parit tulevat sisään kilpailutilaan (muutama metri ovelle). Sisääntuloportti täytyy rauhoittaa, erityisesti sooloissa missä sisääntulot kuvataan TV- tuotantoa varten.

Ne, joilla on pöytäpaikka ostettuna pääsevät pöytäpaikoille ja kilpailulattian reunalle pöytäpaikkarannekkeella. Sen lisäksi seura voi nimetä yhden valmentajan, joka pääsee alueelle coach- lipulla (rannekkeella).

Tsemppiä kisaan ja viimeisiin valmisteluihin sekä pareille että valmentajille!