Tutustu uuteen Strategiaan vuosille 2024-2029

JULKAISTU: 18.1.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Vuoden 20223 alussa liittohallitus nimesi Harri Harjulan kokoamaan strategiatyöryhmän, jonka tehtävänä oli tehdä Tanssiurheiluliitolle strategia vuosille 2024-2029. Strategiatyö saatiin loppuun marraskuussa ja Harri Harjula esitteli strategian syyskokouksessa.

Joulukuussa liittohallitus nimesi Harri Harjulan strategian jalkauttamista koordinoivan työtyhmän johtoon. Tavoitteena on tehdä strategia tutuksi läpi koko liiton ja saada käytännön toteutus hyvään vauhtiin jaostoissa ja työryhmissä.

Käy tutustumassa strategian tiivistelmään liiton kotisivulla. Materiaalin löydät sivulla Tietoa liitosta -> Säännöt ja hyvä hallinto. Pääset näppärimmin materiaaliin käsiksi etusivun vasemman reunan Strategia logosta.