Haku breikkimaajoukkueisiin aukeaa 22.1.2024

JULKAISTU: 17.1.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Kaikille Suomen breikkareille avoin haku maajoukkueeseen aukeaa 22.1.2024. Ensimmäistä kertaa käynnistyy haku myös nuorten maajoukkueeseen, jonka päävalmentaja aloittaa Johannes “Hatsolo” Hattunen.

WDSF:n sääntöjen mukaisesti kaikilta valituilta edellytetään Suomen passia. Aikuisten maajoukkueeseen haettaessa tanssijan täytyy olla täyttänyt 16 v. ja nuorten maajoukkueeseen hakuvuoden aikana 13 v.

Aikuisten maajoukkueen päävalmentajana jatkaa Jussi “Focus” Sirviö. Uuden nuorten maajoukkueen ensimmäisenä päävalmentajana aloittaa maajoukkuetta vuosina 2021-2023 edustanut Johannes “Hatsolo” Hattunen.

Tarkemmat hakuohjeet molempiin maajoukkueisiin sekä lisätietoja maajoukkuetoiminnasta julkaistaan 22.1.2024.