Koivuset juniorien parhaat boogie woogien World Cup -finaalissa

JULKAISTU: 10.12.2023, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Rock'n'swing -tanssit, Tulostiedotteet
Ida-Loviisa ja Aaron Koivunen
Ida-Loviisa ja Aaron Koivunen juhlivat jälleen voittoa

Budapestissa tanssittiin lauantaina 9.12. boogie woogien World Cup -finaali. Suomalaiset pärjäsivät kilpailussa hyvin, ja Ida-Loviisa ja Aaron Koivunen jatkoivat hienoa kauttaan voittamalla juniorisarjassa sekä kilpailun että koko World Cupin!

Koivuset olivat vakuuttavia läpi päivän. He olivat ensimmäisen kierroksen parhaita ja kohtasivat välierissä kilpailun toisen suomalaisparin, Elise ja Samuel Vaulimon. Koivuset etenivät finaaliin, jossa kaatui saksalaispari Hanna RiedelJulien Gläß. Tuloksena oli siis jälleen kerran voitonjuhlat. Vaulimot ylsivät kolmannelle sijalle, joten päivä oli suomalaisittain erinomainen.

Juniorien palkintojenjako
Suomalaiset palkintojenjaossa

Voittonsa myötä Ida-Loviisa ja Aaron Koivunen sinetöivät koko juniorien World Cupin voiton. Heidän kautensa on ollut vertaansa vailla: voitto kaikista World Cupin osakilpailuista ja nuorten maailmanmestaruus. Vaulimot sijoittuivat nousujohteisen kauden jälkeen World Cupin kokonaispisteissä hienosti neljännelle sijalle.

Ida Keränen ja Juho Päivinen
Keränen ja Päivinen sijoittuivat yleisessä sarjassa viidenneksi

Yleisessä sarjassa Suomea edustivat Ida Keränen ja Juho Päivinen sekä Pinja Sarviluoma ja Samuli Kalliala. Keränen ja Päivinen ylsivät lopulta viidennelle sijalle hävittyään puolivälierissä niukasti ruotsalaisparille Lena MagnussonTobias Ramberg, joka sijoittui lopulta toiseksi. Kilpailun voitti toinen ruotsalaispari, Wilma ja Viktor Edlund. Sarviluoma ja Kalliala etenivät ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon mutta jäivät niukasti ulos puolivälieristä yhdeksännelle sijalle.

Seniorien sarjassa Viivi ja Jarkko Jetsonen olivat viidensiä eli jäivät juuri ja juuri neljän parhaan finaalin ulkopuolelle.

Kilpailun tulokset löytyvät kansainvälisen lajiliiton sivuilta.