Joko seuranne käyttää Suomisportia?

JULKAISTU: 8.12.2023, KATEGORIAT: Seuratiedotteet, Uutiskirje, Yleinen

Suomisport on Suomen Olympiakomitean tuottama, koko urheiluyhteisön oma digialusta helpottamaan lajiliittojen, seurojen ja liikkujien arkea.

Suosittelemme lämpimästi jäsenyhdistyksillemme maksutonta Suomisportia helppoon, yhdistyslainmukaiseen jäsenhallintaan. Suomisport taipuu myös tapahtumahallintaan, -ilmoittautumisiin ja maksuvälitykseen, taloushallinnon digitalisointiin ja automatisointiin. Opas Suomisportin jäsenhallintaan seuroille on ladattavissa täältä.

Kun saamme Suomisportin kattavasti jäsenyhdistystemme käyttöön, voimme mahdollisesti luopua DanceCoren käyttämisestä jäsenrekisterinä, jolloin se toimisi vain kilpailutoiminnan järjestelmänä.

Alla ote artikkelista 15.11. Suomen Olympiakomitea:

Suomisport-logo

Suomisport keskittää suomalaisen urheilun yhden alustan alle

Olympiakomitean tarjoama Suomisport on nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen alusta, joka muuttaa toimintamallit urheiluseuroissa ja lajiliitoissa. Kun ennen vanhaan erilaiset prosessit, kuten seurojen jäsenmaksut, tapahtumailmoittautumiset ja valmennuskurssit on hoidettu toisistaan erillisillä alustoilla — Suomisportista kaikki palvelut löytyvät yhdestä ja samasta paikasta.

Suomisportin asiakkuuspäällikkö Carita Riutan mukaan palvelua pyritään kehittämään yhä enemmän siihen suuntaan, että suomalaisen urheiluseuratoiminta olisi keskittynyt yhden alustan alle. Digitaaliset ja reaaliaikaiset toiminnot helpottavat päivittäistä työskentelyä niin seuroissa kuin perheissäkin, minkä lisäksi taloustilanteen kokonaiskuvan seuraaminen mahdollistuu.

– Yksi Suomisportin hienouksista on siinä, että alustalla on käyttäjille ja harrastajille henkilökohtainen Sporttitili. Käyttäjä löytää omalta tililtään kaikki tarvittavat palvelut ja reaaliaikaiset maksutiedot, lajirajat ylittäen. Seurakäyttäjille harrastajien verkkokauppamainen digimaksaminen mahdollistaa reaaliaikaisen talouden seurannan, ja integroitu taloushallinto puolestaan säästää aikaa seuran hallinnossa ja kirjanpidossa, Riutta kertoo.

Suomisportia hyödyntää maksuliikenteessä yli tuhat seuraa ja lajiliittoa, ja lisääkin mahtuu. Olympiakomitea haluaa yhä vauhdittaa uusien seurojen tuloa palveluun ja auttaa heitä hyvään sekä tehokkaaseen hallintoon hyödyntämällä Suomisporttia ja sähköisiä taloushallinnon palveluita. Suomisportista on valmiit integraatiot Procountor- ja Netvisor-taloushallinnon alustoille, joilla seurat pääsevät heti käsiksi digitaaliseen taloushallintoon.

Suomisport – kaikki urheilun palvelut yhdessä paikassa

www.suomisport.fi I suomisport@olympiakomitea.fi