Liiton syyskokous Sporttitalolla ja Teamsissa 19.11.2023

JULKAISTU: 20.11.2023, KATEGORIAT: Yleinen

Aamu alkoi VL sääntökokouksella Anton Kurttilan johdolla. Sääntömuutoksista tiedotetaan erikseen.

Syyskokouksen avaussanoissa puheenjohtaja Leena Liusvaara toi esille viimeisen vuoden aikana tapahtuneet muutokset toiminnassa sekä kehityskohteet, joiden parissa edelleen tehdään töitä. Kilpailujärjestelmämuutokset ovat kokeilujen kautta olleet onnistuneita, talouden tasapainottamiseksi on tehty paljon myös rakenteellisia ratkaisuja.

Strategiatyöryhmää vetänyt Harri Harjula esitteli strategiatyöryhmän työtä ja liiton uusia toiminnan linjauksia tuleville vuosille. Strategia julkaistaan vuoden vaihteessa.

Kokousta kutsuttiin johtamaan perinteen mukaisesti Kasperi Launis.

Kokouksessa oli 21 seuraa edustettuna ja paikalla oli myös runsaasti puheoikeudella olevia yhdistysten jäseniä.

Toimintasuunnitelman esittelyn yhteydessä käytiin vireää keskustelua. Toimintasuunnitelman rakenteen kehittämiseksi tuli keskustelun yhteydessä hyviä nostoja. Hallitus ottaa ehdotukset vastaan ja pohtii ensi vuoden aikana, kuinka toimintasuunnitelman rakenteeseen voidaan osallistaa myös jäsenistöä.

Toiminnanjohtaja Pirjo Koivula esitteli talousarvion vuodelle 2024.

Tuomarilisenssi antoi myös aihetta keskusteluun. Esitettiin, että tässä vaiheessa tuomarilisenssin hinta on 0 euroa. Valmentajalisenssin suuruus on edelleen 13 euroa. Esitys hyväksyttiin em. muutoksen mukaisesti.

Syyskokouksen päätöksellä STUL ry eroaa FISAFista (aerobicin kansainvälinen lajiliitto).

Henkilövaalissa liittohallituksen jäsenistä oli erovuoroisten tilalle asettautunut 5 ehdokasta. Vaalissa uusiksi liittohallituksen jäseniksi valittiin (suluissa varajäsen) Anton Kurttila (Nina Anderson), Timo Akkola (Niina Antikainen), Merja Satulehto (Minna Tanttu), Juha Martikainen (Mikke Tilli).

Vanhoista jäsenistä vuonna 2024 jatkavat edelleen Marco Bjurström, Niklas Hagel, Harri Harjula, Inka Kurki ja puheenjohtajana Leena Liusvaara.

Onnittelut kaikille valituille ja voimaa uuteen hallitusvuoteen kaikille liittohallituksen jäsenille!