Haruns ja Prikul nuorison latin MM-semifinaalissa

JULKAISTU: 13.11.2023, KATEGORIAT: Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Nikita Haruns ja Anastasija Prikul Armeniassa, kuva: Markus Kinnunen

Armenian pääkaupunki Jerevan isännöi eilen sunnuntaina 12.11. nuoriso-ikäsarjan latinalaistanssien MM-kilpailuja. Suomesta kisaan osallistui kaksi taidokasta paria. Hallitsevat Suomenmestarit Nikita Haruns ja Anastasija Prikul selvittivät tiensä kisassa aina semifinaaliin asti, ja loppusijoitus parilla oli hienosti 12. Toinen suomalaispari, Stefan Kagadi ja Adriana Johanson, karsiutuivat niukasti kolmannelta kierrokselta, sijoittuen 25. Yhteensä kisassa oli mukana 58 paria. MM-kullan nappasivat Kirgisian Vladimir Vyrleev ja Maria Proshletsova.

Lauantaina 11.11. Portugalin Vila Nova de Famalicãossa kilpailtiin yleisen sarjan 10-tanssin maailmanmestaruudesta. Kilpailun voittoon tanssivat viime vuotisen hopeamitalinsa näin kultaiseksi kirkastaneet Ukrainan Earle Williamson ja Veronika Myshko. Suomea kisassa edustivat Daniel Eklund ja Olivia Eklund. Heidän kisansa päättyi ensimmäiselle kierrokselle ja sijoitus kovassa kisassa parillamme oli tällä kertaa 29.

Kaikki tulokset WDSF:n nettisivuilla: