Syyskokouspäivän 19.11.2023 kokousmateriaalit julkaistu

JULKAISTU: 2.11.2023, KATEGORIAT: Seuratiedotteet, Yleinen

Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous sekä vakio- ja latinalaistanssien kilpailusääntöjä käsittelevä kokous järjestetään sunnuntaina 19.11.2023

  • Vakio- ja latinalaistanssien kilpailusääntömuutoksia käsittelevä jäsenkokous klo 9.00 alkaen
  • Sääntömääräinen syyskokous klo 13.00 alkaen

Esityslistat niihin kuuluvine liitteineen näihin kahteen kokoukseen on nyt julkaistu verkkosivuillamme.

Kokousten kutsut on toimitettu jäsenille jäsentiedotteena torstaina 5.10.2023, ja myös ne ovat nähtävissä em. sivuilla.

********

Liiton jäsenkokouksissa on äänivalta liiton varsinaisilla jäsenillä. Varsinaisia jäseniä voivat edustaa niiden varsinaiset henkilöjäsenet.

Kokous järjestetään hybridinä. Kannustamme saapumaan paikalle, mutta voitte osallistua myös etäyhteyksin. Äänestäminen tapahtuu älypuhelimella Äänestyskoppi-järjestelmällä, sekä etänä että paikan päällä.

Muistattehan ilmoittaa etänä jäsenyhdistystänne kokouksessa tai kokouksissa edustavan henkilön tällä ilmoittautumislomakkeella 14.11. klo 15 mennessä sekä toimittaa heille valtakirjan to 16.11.2023 klo 15 mennessä sähköpostitse. Näin ehdimme valmistella äänestysjärjestelmän valmiiksi ennen kokouspäivää ja sujuvoitamme kokouspäivän kulkua.

********

Syyskokouksessa tehdään jälleen henkilövalintoja liittohallitukseen.

Toivomme, että lähettäisitte liiton toimistoon lyhyet esittelyt niistä seuranne jäsenistä, jotka ovat asettumassa ehdolle syyskokouksessa. Esittelytekstissä kukin ehdokas voi vapaamuotoisesti kertoa taustastaan ja kiinnostuksen kohteistaan liittohallituksen työskentelyssä. Toivottu pituus on noin puoli sivua. Valmiit esittelytekstit lähetetään osoitteeseen toimisto(at)tanssiurheilu.fi viimeistään 16.11.2023.

Ehdolle saa myös asettua kokouksessa ilman ennakkoilmoittautumista tai -esittelyä.
Toivomme joka tapauksessa aktiivisia ja työskentelemään valmiita, eri-ikäisiä, eri sukupuolta edustavia ja eritaustaisia henkilöitä asettumaan ehdolle.

********

Kiitos huomaavaisuudestanne, ja tervetuloa!