Kaikki Vuoden valmentajaksi esitetyt valmentajat

JULKAISTU: 2.11.2023, KATEGORIAT: Yleinen

Ehdotuksia vuoden 2023 Vuoden valmentajaksi saatiin 15, ehdokkaita oli 17. Listauksessa näet ehdotetun nimen ja perustelut, joilla ehdokasta on esitetty Vuoden valmentajaksi. Valinnan kriteerinä on, että valmentajalla on STUL:n valmentajalisenssi, joten ehdotetuista vain Sanna Hirvaskari ja Helena Metsä selvisivät äänestykseen saakka. Äänestysaika päättyy huomenna 3.11, joten käypä äänestämässä.

Sanna Hirvaskari

Sanna voi olla lajin harrastajille Oulun ulkopuolella suurimmalle osaksi tuttu Tanssi tähtien kanssa ohjelman ensimmäisen kauden voittajaparin opettajana. Sanna on kuitenkin oma amatööri kilpailu-uran jälkeen kouluttautunut tanssin todelliseksi ammattilaiseksi ja kehittää itseään opettajana/valmentajana koko ajan aktiivisesti sekä koti- että ulkomailla. Hän on määrätietoisesti tehnyt valmentajantyötä alkeisharrastajista Suomen mestareihin.

Hänellä on suuri rooli, kun Oulun DSC on tällä hetkellä yksi Suomen johtavista seuroista tanssiurheilun alueella. Hän on myös elvyttänyt lajin uudestaan Raahen seudulla.

Sanna työskentelee myös ansiokkaasti Latino Show-ryhmien kanssa, sekä koreografina että valmentajana. Tuomarointi tehtävät kuuluvat myös repertuaariin.

Henkilönä Sanna on määrätietoinen, tulostavoitteinen, lämmin ja kannustava ammattivalmentaja.

Helena Metsä

Helena edustaa kaikkea sitä, mitä hyvä tanssiurheiluvalmentaja voi olla.

Hän on suorittanut menestyksekkäästi VOK-1-koulutuskokonaisuuden sekä Rock’n’Swing -seuraohjaajakoulutuskokonaisuuden, mikä kertoo hänen vahvasta kiinnostuksestaan oman lajiosaamisensa ja pedagogisten taitojensa kehittämiseen. Helena on myös pedagogisesti lahjakas valmentaja, joka ymmärtää, kuinka oppilaat parhaiten oppivat ja kehittyvät.

Helenalla on poikkeuksellinen kyky luoda positiivinen ja kannustava ilmapiiri, joka ulottuu niin oppilaisiin kuin seuran muihin vapaaehtoisiin. Useat kurssipalautteet kuvaavat, kuinka hän onnistuu luomaan ystävällisen ja inklusiivisen ympäristön, jossa jokainen oppilas tuntee olonsa tervetulleeksi. Hän tarjoaa henkilökohtaista palautetta ja auttaa oppilaita ymmärtämään jopa monimutkaisimmat tanssiyksityiskohdat.

Helenalla on ollut merkittävä vaikutus siihen, miksi Cometsin tanssikurssit ovat niin suosittuja. Hän ei pelkästään opeta tanssia, vaan luo yhteisöllisyyttä ja iloa ympärilleen. Erityisesti Helenan ilo ja innostus ovat tarttuvia. Hänen valovoimaisuutensa ja hymynsä inspiroivat oppilaita ylittämään omat rajansa. Hän vastaa innokkaasti kaikkiin tanssiin liittyviin kysymyksiin ja tarjoaa positiivista palautetta, mikä lisää oppilaiden itseluottamusta ja motivaatiota.

Arvoisa valintaraati, Helena ansaitsee ehdottomasti Vuoden Tanssiurheiluvalmentaja 2023 -tunnustuksen. Hänen intohimonsa, taitonsa ja kykynsä innostaa ja tukea tanssin harrastajia ovat tehneet hänestä yhden Cometsin suosituimmista valmentajista.

Sanna Siirilä-Mäkelä ja Netta Rekomaa

Skeleton Swing (Show MM 2. Sija) on nerokas ja poikkeuksellinen koreografia lasten esitettäväksi ja valmentajat ovat saaneet luotua ryhmään poikkeuksellisen hienon ilmapiirin, jossa kaikki heittäytyvät ja eläytyvät rohkeasti esitykseen ja luovat yhdessä jotain erityisen hienoa ja taitavaa.

Sergey Belyaev

Sergey Belyaev on osoittanut poikkeuksellista ammattitaitoa ja omistautumista tanssiurheilun parissa Tanssiklubi Masterin päävalmentajana. Vuoden 2023 aikana hänen johdollaan seura on saavuttanut merkittävää menestystä. Sergeyn valmennuksessa TK Masterin parit ovat voittaneet useita Suomenmestaruuksia, mukaan lukien aikuisten vakio- ja latinalaistanssien SM-kultaa.

Sergeyn panostus lapsi- ja juniorivalmentamiseen on tuottanut tulosta. Tämä näkyy erityisesti Juniori 2 -sarjan mestaruuksilla sekä nuorison mestaruudella. Sergey ei ole pelkästään tekninen valmentaja, vaan hänellä on kyky opettaa ja kasvattaa nuoria tanssijoita pedagogisesti vahvalla otteella.

Hänet tunnetaan välittävänä ja tukevana valmentajana, joka huolehtii kokonaisvaltaisesti urheilijoidensa hyvinvoinnista ja kehityksestä. Sergeyn positiivinen ja kannustava vuorovaikutus sekä urheilijoiden että muiden sidosryhmien kanssa on huomioitu ja arvostettu laajasti tanssiurheilupiireissä myös kansainvälisellä tasolla.

Hänet on tunnettu halustaan jatkuvaan oppimiseen ja kehittämiseen, mikä näkyy hänen valmentajuudessaan sekä tanssiurheilijoiden jatkuvana kehittymisenä lapsista aikuisiin.

Tämän kaiken perusteella katson, että Sergey Belyaev edustaa erinomaisesti Vuoden Tanssiurheiluvalmentaja 2023 -tunnustuksen kriteereitä ja ansaitsee ehdottomasti paikkansa äänestyksessä.

Laura Lindstedt

Kertakaikkisen upea, taitava, välittävä, läsnäoleva ja kannustava valmentaja. Ei ole toista vastaavaa!!

Tea Kantola

Tealla on taito löytää yksilölliset tavat valmentaa eri ikäisiä ja eri taitotasolla olevia tanssijoita turvallisesti ja sopivan vaativasti, mutta aina kannustaen. Tea huolehtii meistä pareina ja yksilöinä. Hän ei laske tunteja, eikä omaa vaivaansa, vaan laittaa itsensä aina täysillä likoon. Hänen kanssaan tuntee olevansa tärkeä. Hän ei ole ”mustasukkainen” oppilaistaan, vaan ohjaa myös toisen valmentajan oppiin, jos kokee tanssijan sitä tarvitsevan.

Saara Tuikkala

Hyvä vartalon käyttöä

Adrienn Fitori

Ryhmäläisistä aidosti välittävä ja heidät yksilöllisesti huomioiva, taitava koreografi, joka on saanut ryhmän ns. lentoon 🤩

Jurijs Trosenko

Juri on hieno ja positiivinen esikuva pienemmille ja isommille tanssiurheilijoille. Hän paneutuu valmennustyöhönsä ja valmennettaviensa kehitykseen sataprosenttisesti, vastuullisesti, kärsivällisesti ja uskoen tanssijoihinsa. Häneen voi luottaa ja hänessä on juuri oikeassa suhteessa vaativuutta ja välittämistä. Sanoisimme jopa, että hän saa aikaan taikoja oppilaittensa kanssa.

Aikaansa ja tanssitrendejä seuraava, tanssiin ja valmentamiseen intohimoisesti suhtautuva rautainen ammattilainen, jota tanssijat arvostavat ja ihailevat. Mahtava huumori ja energisyys saa tanssijat taidoissaan aina vaan pidemmälle.

Mindy & Rosa Lindblom yhdessä

Loistavaa työtä niin koreografiallisesti kuin valmentajina. Mukavia ihmisiä, jotka levittävät kisapaikalla hyvää ja kannustavaa ilmapiiriä. Koreografien kädenjälki on ihailtavaa katseltavaa, sekä tanssijoiden tekninen ja ilmaisullinen osaaminen sekä kisamenestys kertovat laadukkaasta valmennuksesta.

Mindy Lindblom

Inspiroiva, ystävällinen, kannustava valmentaja, jonka tunneilla vallitsee aina hyvä mieli ja toisia kannustava ilmapiiri. Erityisen loistava koreografi myös, joka inspiroi heittäytymään ja ylittämään itsensä, vaikkei täydellinen olisikaan.

Heidi Hautasuo

Hän on valmentaja, joka on valmentanut/valmentaa kaikenikäisiä huipputasolla. Hän on supervalmentaja, joka pystyy ottaa huomioon sekä yksilön että ryhmän ja luomaan upeita koreografioita luoden sen suurella sydämellä juuri esittäjälle/esittäjille. Hänen kädenjälki on taidokasta ja upeaa. Heidi on huolehtiva, auttava, ihana ihminen, joka osaa ottaa asioita huumorilla, unohtamatta jämptiä otetta. Hänen tunneillaan on aina hauskaa ja viihtyisää. Joka tunnilla oppii uutta ja pääsee kehittymään. Hän on monen joukkueen sielu ja sydän. ❤️🐬

Sebastian Wennström

Sebastian on erittäin ammattitaitoinen, taitava, kannustava, pitkäpinnainen, ymmärtäväinen sekä idearikas koreografi ja valmentaja – ja taitava tanssija ja esiintyjä itsekin. Hän uskaltaa ja haluaa kokeilla uutta ja opettaa myös eritasoisia ja -ikäisiä ryhmiä. Häneltä löytyy ideoita, halua ja intohimoa opettaa sekä kehittyä itse että kehittää muita.

Perustuntien lisäksi hän on hyvä kisaryhmien kanssa ja osaa opettaa ja tekee paljon ryhmänsä eteen. Hänen positiivisuutensa tarttuu eikä hän koskaan sano pahaa esim. muista valmentajista, kilpailijoista tai arvostele muiden esityksiä. Paitsi toimiessaan tuomarina tietysti arvostelee asiantuntijana;).

Hän on huippu tyyppi, ahkera ja antautuu mukaan koko sydämellään – ja saa meidät tekemään töitä ryhmänä ja yksilöinä. Aidompaa ja uhrautuvampaa valmentajaa on vaikea löytää.

Ida Jousmäki

Huikean taitava ja kannustava!

Marco Bjurstöm

Marco on aina kannustava, vaikka ei hyväksykään puolivillaista tekemistä, vaan osaa myös toivoa ja vaatia. Koreografiat ovat aina ryhmiensä näköisiä, hän tuntee kaikkien vahvuudet ja valmiudet. Marcon asenne tarttuu, tärkeintä on tehdä asioita yhdessä ja nauttia siitä mitä tekee.

Rosa Blom

täysin työlleen omistautunut, osaa ottaa huomioon tanssijan henkilökohtaiset vahvuudet ja kohtelee kaikkia tasapuolisesti taitotasoon katsomatta