Kagadi ja Johanson sijalle 20. nuorison vakioiden EM-kisassa

JULKAISTU: 16.10.2023, KATEGORIAT: Yleinen
Stefan Kagadi ja Adriana Johanson viime vuoden Tampereen GP-kilpailussa

Vakiotanssien nuorison EM-kilpailut tanssittiin sunnuntaina 15.10.2023 Hollannin Rotterdamissa. Suomea kisassa edusti samat parit jotka onnistuivat hyvin muutama viikko sitten saman sarjan MM-kisassa Unkarissa. 

Stefan Kagadi ja Adriana Johanson suorittivat jälleen vahvasti arvokisaparketilla ja tanssivat tiensä kilpailun kolmannelle kierrokselle. Lopputulos oli tällä kertaa 20. sija, eli lähes sama kuin MM-kisassa pari viikkoa sitten (tuolloin jaettu sija 19.-20.). Kärkisijat valloittivat pitkälti samat parit kuin MM-kilpailuissa. Kilpailun voittoon tanssi MM-kultaakin juhlinut latvialaispari Richards KrivinsMarija Golubeva. Hopea- ja pronssiparit vaihtuivat päikseen MM-kilpailuihin verrattuna, nyt EM-hopealle tanssivat Israelin Jaime Martinez IbanezEmmi Brener ja pronssiin joutuivat tällä kertaa tyytymään Espanjan Adria Hernandez ja Emilija Ulcinaite. Yhteensä kisassa oli mukana 51 paria.

Kilpailun toinen suomalaispari, Mikke Luttinen ja Miina Jauhiainen lähtivät tavoittelemaan paikkaa 24 parhaan joukkoon neljännesfinaaliin hyvän MM-kisatuloksen siivittäminä (MM-kisoissa jaetulla 25.-26. sijalla). Hyvästä tanssista huolimatta paikka neljännesfinaalissa jäi tällä kertaa saavuttamatta, ja parin loppusijoitus oli 36.

Täysi tulosluettelo on nähtävillä kansainvälisen lajiliiton WDSF:n verkkosivuilla: https://www.worlddancesport.org/Event/Competition/European-Championship-Rotterdam-23615/Youth-Standard-59695/Ranking