Suomalaiset onnistuivat hyvin vakiotanssien nuorison MM-kilpailussa

Suomalaiset onnistuivat hyvin vakiotanssien nuorison MM-kilpailuissa

Vasemmalla Mikke Luttinen ja Miina Jauhiainen, oikealla Adriana Johanson ja Stefan Kagadi

Vakiotanssien nuorison MM-tittelistä tanssittiin lauantaina Unkarin Szombathelyssä. Mukana oli kaksi suomalaisparia, jotka suoriutuivat kilpailusta hyvin.

Stefan Kagadi ja Adriana Johanson tanssivat vahvasti läpi pitkän päivän ja pääsivät kilpailun kolmannelle kierrokselle. Lopputuloksissa suomalaiset ylsivät upeasti jaetuille sijoille 19–20. Yhteensä kovatasoisessa kilpailussa oli mukana 61 paria.

Toinen suomalaispari, Mikke Luttinen ja Miina Jauhiainen, jäi hyvästä onnistumisesta huolimatta niukasti ulos kolmannelta kierrokselta. Lopputuloksissa kaksikko jakoi sijoja 25–26. ”Tällainen onnistuminen antaa mukavia fiiliksiä loppusyksyn treeneihin ja kisoihin”, pari iloitsi hyviksi ja nousujohteisiksi kuvaamistaan suorituksistaan.

Luttinen ja Jauhiainen osallistuivat MM-kilpailun jälkeen vielä sunnuntaina avoimiin sarjoihin. Nuorison vakiotanssien avoimessa sarjassa he tanssivat 39 parin joukossa hienosti kolmannelle sijalle!

Maailmanmestareiksi tanssi latvialaispari Richards KrivinsMarija Golubeva. Toisena olivat Espanjaa edustaneet Adria Hernandez ja Emilija Ulcinaite ja kolmanneksi sijoittui Israelin pari Jaime Martinez IbanezEmmi Brener.

Täysi tulosluettelo on nähtävillä kansainvälisen lajiliiton verkkosivuilla: https://www.worlddancesport.org/Event/Competition/World-Championship-Szombathely-23689/Youth-Standard-59998/Ranking