HUOM! GP-kilpailujen järjestäjät

JULKAISTU: 6.9.2023, KATEGORIAT: Yleinen

Suomen Tanssiurheiluliitto viestii omilla somekanavillaan GP-kilpailuiden tuloksista, mikäli saa järjestäjältä siihen kuvamateriaalia. GP-kilpailuiden järjestäjäseuraa pyydetään toimittamaan kilpailuista kuvia liiton tiedottajalle Sanna Pusalle (sanna.pusa@askelsports.fi, puh/whatsapp: 0500 245 493) mahdollisimman pian kilpailuiden päätyttyä (tai jo kilpailuiden aikana).

Kuvien tulee olla hyvälaatuisia (mahdollisimman tarkkoja, ei heilahtaneita tms.). Muutama kuva (esim. 4-10) riittää. Kuvia voi olla esim:

– yleisen ja nuoriso sarjan palkintojen jaosta (kärkikolmikko)

– yleiskuvaa kisapaikalta, osallistujista, talkoolaisista, kannustajista ym. Hyvää fiilistä ja tunnelmaa kisapaikalta! Talkoolaisia voidaan myös erikseen kiittää postauksen yhteydessä, jos on esim. pitkään seuran kisoissa mukana olleita talkoolaisia tms. tarinoita jaettavaksi.

GP-kilpailuviikonlopun ajan STULin Instagramissa myös jaetaan kisajärjestäjän ja osallistujien tekemiä postauksia/tarinoita STULin tilin tarinoihin, joten kannattaa tägätä liiton tili @dancesportfin niihin!