Liiton jäsenseurojen vuosikysely – vastaa 20.9.2023 mennessä

JULKAISTU: 5.9.2023, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Liiton jäsenseurojen vuosikysely – vastaa 20.9.2023 mennessä

Pyydämme kaikkia jäsenseurojamme vastaamaan seuran tilannetta kartoittavaan kyselyyn tästä linkistä.
Kysely on tarkoitettu kaikille Tanssiurheiluliiton jäsenyhdistyksille, yhteistyöliitoille ja muille tanssitoimijoille. Vastausaikaa on 20.9. asti.

Lomakkeella annettuja tietoja hyödynnetään ensisijaisesti toiminnan kehittämisessä sekä kehittämistyön vaikuttavuusarvioinnissa.

Kyselyn avulla kokoamme ja päivitämme seuratietoja sekä Suomen Tanssiurheiluliiton omaa että Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Olympiakomitean raportointia varten. Raportoidun tiedon laadulla ja todennettavuudella on konkreettinen vaikutus muun muassa liikuntajärjestöille myönnettävän valtionavustuksen määrään ja sitä kautta meidänkin toimintamahdollisuuksiimme. Mitä luotettavampaa dataa saamme teiltä, sitä paremmin pystymme palvelemaan jäsenistöämme.

Tietoja voidaan hyödyntää lisäksi liiton viestinnässä sekä viestintä- ja verkostoyhteistyössä mm. median, Opetus- ja kulttuuriministeriön, kuntien, kaupunkien ja muiden tanssitoimijoiden kanssa.

Täytättehän kyselyn huolellisesti. Kyselyyn pystyy parhaiten vastaamaan sellainen seuran vastuuhenkilö, jolla on kaikki seuran perustiedot sekä tunnusluvut hallussa.

Huolehdimme luottamuksellisuudesta ja yksittäisten seurojen henkilö- tai muita tietoja ei luovuteta liiton ulkopuolisille tahoille.

Kiitos etukäteen vastauksista!