Vastaus: Oulun GP:n ja Tampereen seurakilpailumuutos

JULKAISTU: 31.8.2023, KATEGORIAT: Yleinen

Vakio- ja latinalaistanssikentältä on tullut yhteydenottoja sekä liiton toimistolle, että VAL:lle koskien Oulun GP- kilpailun ja Tampereen seurakilpailun päivämäärämuutoksia. Vastauksena kaikkiin tiedosteluihin taustoitamme asiaa.

Toukokuun lopulla VAL sai Telemarkilta tiedon, etteivät he saa kilpailupaikkaa anomalleen kilpailupäivälle. VAL käsitteli asian kesäkuussa ja valtuutti Telemarkin ja DanceLinen neuvottelemaan mahdollisesta kilpailupäivien vaihdosta. VAL:n sisäisten muutosten, tiedonkulkuvaikeuksien ja kesälomakauden alkamisen vuoksi seurojen kilpailupäivien neuvottelut venyivät ja asian uudelleenkäsittely viivästyi elokuulle saakka. VAL:n tekemän siirtopäätöksen yhteydessä keskustelua käytiin siirtämisen vaikutuksista kilpailijoiden tekemiin matka- ja majoitusvarauksiin, mutta todettiin että toinen vaihtoehto, kilpailun peruminen kokonaan olisi ollut kokonaisuuden kannalta vielä huonompi.

Tapahtuneen johdosta liittohallitus tulee täsmentämään valiokuntien toimintamalleja ja VAL tiedottaa jatkossa arvokilpailujen osalta heti, jos on riski isosta muutoksesta sekä vahvistaa tiedot mahdollisimman pian asiaintilan varmistuttua.

Pahoittelemme kilpailupäivien vaihdosta aiheutunutta lisäharmia. Toivomme runsasta osanottoa molempiin kilpailuihin.