Koulutustenhallintajärjestelmä eTaika on nyt käytössä!

JULKAISTU: 28.6.2023, KATEGORIAT: Koulutustiedotteet, Seuratiedotteet

eTaika otettu käyttöön!

Liiton uusi koulutustenhallinta-alusta Visma eTaika on nyt avattu. Tutustu eTaian koulutuskalenteriin tästä.

Muun muassa SUEK:n Puhtaasti paras- ja Reilusti paras -verkkokoulutukset voit tehdä eTaian kautta milloin vain, ja nämä koulutukset ovatkin erittäin suositeltavat jokaiselle urheilun parissa toimivalle: valmentajille, urheilijoille ja alaikäisten urheilijoiden huoltajille, seuratoimijoille, kilpailutoimihenkilöille, liiton luottamushenkilöille ja henkilökunnalle.

Ilmoittautumalla johonkin koulutukseen ensimmäistä kertaa rekisteröidyt samalla eTaian käyttäjäksi. Oma palvelu-sivulla hallinnoit itse omia tietojasi GDPR-turvallisesti.

Uusille oppijoille koulutusrekisteri muodostuu eTaikaan käytön mukaan. Olemassa olevaa, vanhan koulutusrekisterin dataa siirretään eTaikaan vähitellen syksyn mittaan, sitä mukaa kun siitä saadaan siirtokelpoista.

Vaikka et osallistuisikaan juuri nyt liiton koulutuksiin, voit kirjautua eTaikaan tutustumaan, ja halutessasi voit suunnitella alustan avulla tulevia koulutuspolkujasi, ladata sinne todistuksiasi ja merkitä omia koulutussuorituksiasi. Järjestelmän kaikki toiminnot ja sisällöt eivät vielä toimi moitteettomasti, joten jos havaitset jotain kummallista, niin laita viestiä. Palautteesi on erittäin tärkeää, jotta saamme kehitettyä tästä parhaa mahdollisen työkalun.