Rock Queens mukana rock’n’roll formaatioiden EM-kilpailussa

JULKAISTU: 19.6.2023, KATEGORIAT: Yleinen

Rock Queens mukana rock’n’roll formaatioiden EM-kilpailussa

Rock Queens SM-kilpailussa 15.4.2023, kuva: Jarkko Alho

 

Menneenä viikonloppuna 17.-18.6. kilpailtiin acrobatic rock’n’rollin EM- ja World Cup-kilpailuja Unkarin Budapestissa. Suomea edusti rock’n’roll naisten formaatioiden EM-kilpailussa Tanssiseura Rocking Flamesin nuori ryhmä Rock Queens, joka voitti SM-kultaa aiemmin keväällä. Joukkueen kilpailu ei edennyt ensimmäistä kierrosta pidemmälle, ja lopullinen sijoitus EM-kisassa oli 22. Naisten sarjaan vielä hyvin nuori ja tuore ryhmä sai kuitenkin arvokasta kokemusta ja oppia tulevaan kansainvälisiltä kilpakentiltä kisareissun myötä. Kilpailun voittoon tanssi järjestäjämaata Unkaria edustava, lajin kuusinkertainen MM- ja EM-voittajaryhmä The Szupergirls.

Kaikki tulokset löytyvät WRRC:n nettisivuilta: https://www.wrrc.org/results/2023-1405/index.htm