Latinalaistanssien nuorten EM-kulta Moldovaan

JULKAISTU: 17.4.2023, KATEGORIAT: Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Latinalaistanssien nuorison Euroopan-mestaruuksista kilpailtiin lauantaina 15.4. Moldovassa. Mestaruuden vei kenties hieman yllättäen kotiyleisön edessä tanssinut pari Arman Georgescu/Novosyolova Kamila. Viime vuonna moldovalaispari sijoittui nuorison EM-kilpailuissa sijalle 14. Toiseksi ylsi rankingin johtopaikkaa pitävä, viime vuoden MM-hopeapari Romanian Kostner Walter Bogdan/Dumitru Andreea Daiana ja kolmanneksi portugalilaiset Joao Sant’Anna ja Luna Pinto.

Suomesta oli kisassa mukana kaksi paria. Nikita Haruns ja Anastasija Prikul etenivät toiselle kierrokselle ja päätyivät lopulta sijalle 16. Toisena parina Suomea edustaneet Stefan Kagadi ja Adriana Johanson sijoittuivat 26. sijalle ja jäivät kirvelevästi vain yhden sijan päähän paikasta toiselle kierrokselle.

Kisan tulokset löytyvät osoitteesta https://www.worlddancesport.org/Event/Competition/European-Championship-Chisinau-23459/Youth-Latin-58898/Ranking