Laatta ja Leskinen 11. seniorit1 Latin EM-kisassa Espanjassa

JULKAISTU: 9.4.2023, KATEGORIAT: Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit, Yleinen
Jari Laatta ja Sanna Leskinen EM-kilpailuissa

Pääsiäislauantaina Espanjan Cambrilsissa kilpailtiin seniorit 1-ikäsarjan latinalaistanssien EM-kilpailu. Tasaisessa ja tasokkaassa kilpailussa Suomea edustivat maaliskuussa Oulun GP-kilpailun voittaneet Jari Laatta ja Sanna Leskinen. Hyvin kierros kierrokselta tanssiaan parantanut pari eteni hienosti aina semifinaaliin asti, jossa lopullisena tuloksena oli 11. sija. Kilpailun voittoon tanssivat isäntämaa Espanjan viime syksyn MM-hopeamitalistit, David Lopez Fernandez ja Jesica Garcia Perez.

Kilpailun tulokset löytyvät täältä (linkki avautuu uudella verkkosivustolla): https://www.worlddancesport.org/Event/Competition/European-Championship-Cambrils-23582/Senior-I-Latin-59516/Ranking

Kilpailut Cambrilsissa jatkuivat vielä sunnuntaina Open-sarjoilla. Jari Laatta ja Sanna Leskinen jatkoivat hyviä suorituksia sijoittuen seniorit 1 -sarjassa neljännelle sijalle. Vakiotansseissa Aleksi Ahola ja Fay Antikainen tanssivat sunnuntaina U21-sarjassa hienosti kolmannelle sijalle. Aikuisten International Open-sarjassa he etenivät toiselle kierrokselle ja sijoittuivat lopulta jaetulle sijalle 19.-20.

Juttua päivitettu 10.4.23 klo 13, lisätty sunnuntaina open-sarjojen tulokset.