Puhtaasti Paras ja Reilusti Paras haastekampanja

JULKAISTU: 17.3.2023, KATEGORIAT: Yleinen

Suomen Tanssiurheiluliitto aloittaa Puhtaasti Paras ja Reilusti Paras -verkkokoulutuksia koskevan haastekampanjan. Suomen urheilun eettisen keskuksen SUEK:in luomat koulutukset ovat hyödyllisiä ja tarpeellisia kaikille urheilun parissa toimiville henkilöille, mukaan lukien kilpailijat, valmentajat, ohjaajat, toimihenkilöt ja huoltajat. Koulutukset suorittamalla varmistat ja osoitat, että olet perehtynyt aiheisiin ja urheilet ja toimit urheilussa reilun pelin arvojen mukaisesti.

Tanssiurheiluliiton va. toiminnanjohtaja Pirjo Koivula haastaa kampanjaan mukaan liittohallituksen sekä liiton viestintäkumppanin Askel Sportsin työntekijät!

 

Näin osallistut kampanjaan:

Käy suorittamassa yllä mainitut koulutukset SUEK:n sivuilla, linkit koulutuksiin tämän artikkelin lopussa. Suorittaminen vie noin 30 min per koulutus. Koulutukset toimivat hyvin myös mobiililaitteella, ja ne voi suorittaa myös ruotsiksi tai englanniksi.

Suoritetusta koulutuksesta saat sähköisen diplomin. Tulosta tai ota kuvakaappaus diplomeista. Julkaise kuva itsestäsi ja todistuksista omassa somessasi ja tägää postaukseen liiton tili @dancesportfin  ja halutessasi @puhtaastiparas ja aihetunnisteet #puhtaastiparas ja #reilustiparas. Voitte myös esimerkiksi suorittaa koulutukset koko seuran hallituksen/johtokunnan/treeniryhmän voimin ja julkaista kuvan seuran somessa.

Haasta samassa postauksessa joku omasta lähipiiristäsi mukaan kampanjaan. Haastettava voi olla esim seuran sihteeri, oma pari, joku toinen pari, oma treeniryhmä, seuran hallitus, kaupungin liikuntatoimi jne. Käytä mielikuvitustasi ja ajattele isosti tai pienesti, lähelle tai kauemmas. Yritetään saada mahdollisimman moni tanssiurheilun sisältä ja sidosryhmistä suorittamaan koulutukset!

 

 

Puhtaasti paras on verkkokoulutus, jonka avulla niin urheilijat, urheilijan tukihenkilöt kuin kaikki muutkin urheilutoimijat voivat oppia ja varmistaa tietonsa antidopingasioista. Koulutuksen sisältö perustuu Maailman antidopingsäännöstöön, joka tuli voimaan 1.1.2021. Koulutuksen löydät täältä: https://suek.fi/koulutus/koulutusmateriaalit/puhtaasti-paras-verkkokoulutus/

Reilusti paras on verkkokoulutus, joka auttaa niin urheilijoita kuin muita urheilutoimijoita tunnistamaan kilpailumanipulaation ilmiönä sekä antaa työkaluja sen kohtaamiseen. Koulutuksen löydät täältä: https://suek.fi/koulutus/koulutusmateriaalit/reilusti-paras-verkkokoulutus/