Pyörätuolitanssijat kokoontuivat viikonloppuna Pajulahteen

JULKAISTU: 14.3.2023, KATEGORIAT: Tulostiedotteet, Yleinen
Duo-sarjan voittajat Birgitta Starast ja Tiina Uimonen

Pajulahden liikuntakeskuksessa Nastolassa vietettiin viime viikonloppuna hienot pyörätuolitanssin täyteiset kolme päivää, kun lajin harrastajat kokoontuivat SM- ja Suomi Open -kilpailun, leireilyn ja kouluttautumisen merkeissä.

Lauantaina 11.3. järjestettiin SM- ja Suomi Open -kilpailut. Kilpailut onnistuivat hienosti ja paikalla oli ilahduttavasti tanssijoita kaikkialta Suomesta, sekä kokeneita konkareita että uusia kasvoja. SM-sarjoissa combien vakiotanssien sarjassa SM-kullan veivät Timo Pyykkönen ja Tuuli Harju, ennen hopealle sijoittuneita Mikko Hakkaraista ja Tuija Pajusta. Pronssi matkasi Jarno Jokelan ja Sirkka Saarisen matkaan. Duoissa ykkössijan ja kultamitalin nappasivat Birgitta Starast ja Tiina Uimonen. Hopealle ylsivät Leevi Ketola ja Zaida Launis ja pronssille Gustav Antell ja Karin Antell.

Naisten Single 1+2+N luokassa voittoon tanssi Birgitta Starast ennen Tuuli Harjua ja Pirjo Pappilaa. Freestylessa Naiset 1 -sarjan voitti Pirjo Pappila, hopealle sijoittui Kristiina Ylijoki ja pronssille Janette Isomäki. Naiset 2+N freestylessa Birgitta Starast nappasi kultaa ja Heidi Hamari-Martimo hopeaa. 

Lisäksi tanssittiin Suomi Open-kilpailussa useita muita luokkia. Kaikki tulokset löytyvät täältä: https://stelnet.fi/tulv23/pt11032023/