Breikkaajat mukana Japanin World Series -kisassa

JULKAISTU: 27.2.2023, KATEGORIAT: Yleinen

Kitakyushussa, Japanissa, kilpailtiin viikonloppuna breikin WDSF Breaking for Gold World Series-kilpailu, joka toimi tärkeänä ranking-kilpailuna kohti olympialaisia. Kilpailut alkoivat perjantaina 24.2 karsintakierroksilla, joista kahdeksan parasta b-girliä ja b-boyta jatkoivat lauantain finaaleihin.

Suomen breikkaajien urakka Japanissa jäi tällä kertaa yhden päivän mittaiseksi. Eniten ranking-pisteitä onnistui keräämään AT, eli Anniina Sono Tikka, sijoittuen lopulta sijalle 34., ollen siis hyvin lähellä paikkaa seuraavalla kierroksella top32 joukossa. B-girl sarjassa toinen Suomen kilpailija Ramona eli Ramona Panula sijoittui sijalle 46. B-girlejä osallistui kilpailuun yhteensä 81, 38 eri maasta. Kisassa ainoana b-boyna Suomea edustanut Hatsolo eli Johannes Hattunen breikkasi itsensä sijalle 44. yhteensä 99 b-boyn joukossa, jotka edustivat 44 eri maata. Kilpailun voittoon tanssivat b-girl 671 eli Qingyi Liu Kiinasta ja b-boy Amir eli Amir Zakirov Kazakhstanista.

Breikin kv-kilpailut jatkuvat huhtikuussa seuraavilla World Series -kilpailuilla Brasiliassa sekä toukokuun avoimilla EM-kisoilla, joissa on myös jaossa paikkoja kesän tärkeisiin European Gameseihin. Työ kohti unelmaa Pariisista jatkuu!

Lue uutinen kisoista WDSF:n Breaking for Gold -sivustolta

Kisan tulokset WDSF:n sivuilla