Rock’n’swing-tanssien GP-kausi vauhtiin Hämeenlinnassa

JULKAISTU: 12.2.2023, KATEGORIAT: Rock'n'swing -tanssit, Tulostiedotteet, Yleinen
Tanssipari tanssimassa boogie woogieta
Yleisen sarjan boogie woogien voittajat Juha Päivinen ja Ida Keränen edellisissä GP-kilpailuissa 12.11.22 Tampereella. Kuva: Maiju Landström

Hämeenlinnan Seminaarin koululla kilpailtiin lauantaina 11.2. vuoden ensimmäiset rock’n’swing-tanssien GP-kilpailut. Paikallisen Tanssiseura Baunssin järjestämiin kilpailuihin oli saapunut jälleen maamme taitavimmat rock’n’swing-tanssijat nauttimaan kilpailun huumasta sekä tavoittelemaan tärkeitä ranking-pisteitä.

Juho Päivinen ja Ida Keränen Rock’n’Swing Dance Club Cometsista jatkoivat siitä mihin edellisissä, vuoden 2022 viimeisissä GP-kilpailuissa jäivät ja tanssivat boogie woogien yleisen A-sarjan voittoon. Toiseksi sijoittuivat Samuli Kalliala ja Pinja Sarviluoma Tanssiseura Swing Teamista.

Boogie woogien seniori A -sarjassa voiton nappasivat Masi Saurén ja Hanna Vammeljoki Rock’n’Swing Dance Club Cometsista. Hopealle tanssivat Dance Flow Kuopion Jarkko Jetsonen ja Viivi Jetsonen, ja pronssille niin ikään Cometsista Timo Huhtinen ja Helena Metsä.

Juniorit 2 B -sarjassa kirkkaimmat mitalit nappasivat hienosti viime vuoden maailmancupin finaalissakin menestyneet Aaron Koivunen ja Ida-loviisa Koivunen Rock’n’Swing Dance Club Cometsista. Hopealle sijoittuivat saman seuran Samuel Vaulimo ja Elise Vaulimo, ja pronssille järjestävän seuran Tanssiseura Baunssin Niko Lukkala ja Selma Asell.

Cometsin Juho Päivinen ja Ida Keränen tanssivat myös buggin yleisen A-sarjan voittoon ennen Swing Teamin Samuli Kallialaa ja Pinja Sarviluomaa. Pronssille itsensä kiilasivat Cometsin Greatman Lim ja Suvi Mäenpää.

Senioreiden A -sarjassa voiton myös buggissa lunastivat Masi Saurén ja Hanna Vammeljoki Cometsista. Hopealle sijoittuivat Marko Pirkkalainen ja Maiju Pirkkalainen Kotkan Hyrristä, ja pronssille tanssivat Timo Huhtinen ja Helena Metsä Cometsista.

Junioreiden 2 B-sarjan buggissa kärkikolmikko oli sama kuin boogie woogiessa. Aaron Koivunen ja Ida-loviisa Koivunen Cometsista juhlivat voittoa, Samuel Vaulimo ja Elise Vaulimo samasta seurasta sijoittuivat hopealle ja Niko Lukkala ja Selma Asell Baunssista pronssille.

Rock’n’rollin naisformaatiossa ensimmäisen sijan nappasi Tanssiseura Rocking Flamesin Rock Queens ja hopeaa Rock’n’Swing Dance Club Cometsin Rocky Roads. Pronssille sijoittui Tanssiseura Swing Teamin Swing Stars.

Hämeenlinnassa tanssittiin myös muita sarjoja, ja kaikista löytyvät tulokset järjestäjien sivuilta osoitteesta: https://www.baunssi.net/gp-kilpailu-11-2-2023/