Toiminnanjohtajan palsta

JULKAISTU: 30.11.2022, KATEGORIAT: Seuratiedotteet, Yleinen

Pirjo KoivulaAulin jäätyä opintovapaalle hoidan hänen sijaisuuttaan heinäkuun loppuun vuonna 2023. Pitkään liiton toiminnassa mukana olleena ja monesta näkökulmasta toimintaa seuranneena tiedostan hyvin niitä haasteita, joita seuroilla, kilpailijoilla, valmentajilla ja harrastajilla on. Haluan, että annatte palautetta, otatte yhteyttä, kysytte ja ihmettelette asioita henkilökohtaisesti. Yhteystiedot löytyvät liiton sivuilta Tietoa liitosta –Hallinto ja toimihenkilöt. Toiminnanjohtajan palstasta on tarkoitus tulla säännöllinen tietoisku niihin asioihin jotka teitä kiinnostavat sekä siihen mitä liitossa, liiton toimistolla ja seurakentällä tapahtuu.

Olin paikalla Dance Teamin järjestämissä vakio- ja latinalaistanssien GP-kilpailuissa (26.11.-22) esittäytymässä kenttäväelle. Tavoitteena ja toiveena oli, että mahdollisimman moni kävisi moikkaamassa ja kertomassa kuulumisia, toiveita ja myös niitä havaittuja epäkohtia. Kohtaamisia tulikin päivän aikana runsaasti ja tällä ensimmäisellä palstalla teen yhteenvedon esille nousseista aiheista.

Tiedotus; avoimuus, somenäkyvyyden parantaminen, selkeä ja runsas tiedottaminen, sisällöistä mielenkiintoisempia/houkuttelevampia, läpinäkyvyyttä päätöksistä tiedottamiseen

Dance Core: käyttökoulutusta seurojen admineille, käyttöoikeuksien tarkastamista, tiedottamista kehitystyöstä ja kehitettävinä olevista asioista, paljonko budjetoitu ohjelman kehittämiseen

Tuomarityöryhmä: toiminnan läpinäkyvyys/tiedottaminen, ketä kuuluu työryhmään, millä periaatteella toimii

Ranking- järjestelmä: keskustelua määräytymisestä, onko SM ja GP saman arvoisia

Toimisto: mitä toimistolla tehdään, mitä on suunnitteilla, miten projektit etenevät

Seuraavilla palstoilla palaan kuhunkin osa-alueeseen yhteen kerrallaan. Jos lisää mieltä painavia asioita löytyy, suosittelen olemaan yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Pirjo Koivula
va. toiminnanjohtaja