Petri ja Ulla Järvinen uusivat hopeansa Latin MM-kisassa!

JULKAISTU: 21.11.2022, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit
Iloiset hopeamitalistit Petri Järvinen ja Ulla Järvinen

Suomen pareilla oli hieno kisareissu senioreiden III-ikäsarjan latinalaistanssien MM-kilpailuihin Espanjan Mallorcalle. Lauantaina 19.11. Calviàn kaupungissa järjestetyissä kisoissa helsinkiläispari Petri JärvinenUlla Järvinen uusi upeasti viime vuotisen MM-hopeamitalinsa, ja jatkoi näin jo mittavan MM-mitalisaldonsa kerryttämistä entisestään. Iloiset hopeamitalistit olivat erittäin tyytyväisiä finaalin suoritukseensa, ja fiilis koko reissusta upealla suomalaisporukalla oli hieno.

Kilpailun voittoon tanssivat järjestäjämaan Espanjan Manuel Ramirez ja Julia Lopez, joille MM-kulta oli jo neljäs peräkkäinen. 

Suomalaisten panos kisassa oli vahvaa. Myös Jarmo KouhiaMarjatta Kouhia tanssivat upeasti, yltäen lopulta kahdeksannelle sijalle. Reino Luoto ja Tanja Luoto tanssivat sijalle 25., ja neljäs suomalaispari Tommi RainolaSirpa Kovaniemi jaetulle sijalle 44-45. 

Kilpailun tulokset löytyvät WDSF:n sivuilta (linkki avautuu uudella verkkosivustolla): https://www.worlddancesport.org/Event/Competition/World-Championship-Calvi%C3%A0-23392/Senior-III-Latin-58581/Ranking