Portugalissa kilpailtiin junioreiden 10-tanssin MM-kisat

JULKAISTU: 13.11.2022, KATEGORIAT: Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Portugalin Vila Nova de Famalicão isännöi eilen lauantaina käytyjä juniori II -ikäsarjan 10-tanssin MM-kilpailuja. Kilpailun voittoon tanssivat viime vuonna pronssille jääneet Latvian Richards Krivins ja Marija Golubeva, jotka ottivat pronssia myös kesällä saman sarjan latinalaistanssien MM-kilpailuissa.

Suomea kisassa edustivat oululaispari Eero Pulli ja Anni Vilmi. Eeron ja Annin kilpailu ei tällä kertaa edennyt ensimmäistä kierrosta pidemmälle, ja lopullinen sijoitus oli 27. Tänä vuonna sarjansa SM-hopeaa sekä vakio- että latinalaistansseissa voittanut pari edusti Suomea myös kesällä juniori II -ikäsarjan latinalaistanssien MM-kilpailuissa. 

Kaikki tulokset World Dance Sport Federationin sivulta (linkki avautuu toisella verkkosivustolla): https://www.worlddancesport.org/Event/Competition/World-Championship-Vila-Nova-de-Famalic%C3%A3o-23216/Junior-II-Ten-Dance-57908/Ranking