Tampereella kilpailtiin vauhdikkaat rock’n’swing-tanssien GP-kisat

JULKAISTU: 12.11.2022, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Rock'n'swing -tanssit, Tulostiedotteet

Ikurin liikuntahallilla kilpailtiin paikallisen Tanssiseura Swing Teamin järjestämät syksyn ainoat rock’n’swing-tanssien GP-kilpailut. Kesäkuussa käytyjen SM-kisojen mitalistit pitivät kärkisijat näpeissään tälläkin kertaa useissa lajeissa ja sarjoissa.

BW mitalistit Tampere 12.11.22
Boogie woogien yleisen A-sarjan mitalistit. Oikealla voittajat Juho Päivinen ja Ida Keränen, vasemalla hopeamitalistit Kimi Manner ja Ella Äijänaho. Kuva: Maiju Landström

Hallitsevat SM-hopeamitalistit Juho Päivinen ja Ida Keränen Rock’n’Swing Dance Club Cometsista tanssivat boogie woogien yleisen A-sarjan voittoon. Sm-pronssia aiemmin tänä vuonna napanneet Kimi Manner ja Ella Äijänaho Tanssiseura Baunssista sijoittuivat toiselle sijalle.

Myös boogie woogien seniori A-sarjassa mentiin tutussa komennossa, kun tämän vuoden SM-mitalikolmikko asettui tuloksissa täsmälleen samaan järjestykseen, kuin kesäkuun mestaruuskisoissa. Jarkko Jetsonen ja Viivi Jetsonen Dance Flow Kuopiosta ottivat voiton ennen Rock’n’Swing Dance Club Cometsin pareja Timo HuhtinenHelena Metsä ja Esa KuivanenArja Taipale

Juniorieden 2 B -sarjassa boogie woogien voiton nappasivat aiemmin tänä vuonna sarjan SM-hopeaa tanssineet Samuel Vaulimo ja Elise Vaulimo Rock’n’Swing Dance Club Cometsista. SM-kisan voittaneet, samaa seuraa edustavat Aaron Koivunen ja Ida-loviisa Koivunen joutuivat tällä kertaa tyytymään toiseen sijaan. Kolmanneksi sijoittuivat SM-kisojen tapaan Niko Lukkala ja Selma Asell Tanssiseura Baunssista.

Buggin yleisen A -sarjan voiton veivät myös boogie woogien voittaneet Juho Päivinen ja Ida Keränen Rock’n’Swing Dance Club Cometsista. Kimi Manner ja Ella Äijänaho Tanssiseura Baunssista nappasivat toisen sijan ja Timo Huhtinen ja Helena Metsä Rock’n’Swing Dance Club Cometsista sijoittuivat kolmannelle sijalle.

Buggin junioreiden 2 B – sarjassa kaksoivoiton ottivat Samuel Vaulimo ja Elise Vaulimo sekä Aaron Koivunen ja Ida-loviisa Koivunen Rock’n’Swing Dance Club Cometsista. Kolmanneksi tanssivat Niko Lukkala ja Selma Asell Tanssiseura Baunssista.

Buggin senioreiden A-sarjan voittoon tanssivat Marko Pirkkalainen ja Maiju Pirkkalainen Kotkan Hyrristä. Hopealle tanssivat Jarkko Markkanen ja Hanna Tuominen Rock’n’Swing Dance Club Cometsista, ja pronssille saman seuran Timo Huhtinen ja Helena Metsä.

Lindy hopissa junioreiden 2 B -sarjan voiton veivät Rock’n’Swing Dance Club Cometsin Aaron Koivunen ja Ida-loviisa Koivunen.

Rock’n’rollin naisformaatiossa ensimmäisen sijan nappasi SM-kisojen tapaan Rock’n’Swing Dance Club Cometsin Rocky Roads, ja hopeaa Tanssiseura Swing Teamin Swing Stars. Tyttöformaatiossa Tanssiseura Rocking Flamesin joukkueista Rock Girls, joka tanssi samalla viimeiset kilpailunsa nykyisellä kokoonpanolla, nappasi kultaa ja Rock Soul hopeaa.

GP-sarjojen lisäksi Tampereella kilpailtiin useita muitakin sarjoja. Kilpailun kaikki tulokset löytyvät järjestäjien sivuilta osoitteesta: https://www.swingteam.fi/kilpailut/kilpailusivut/rock-n-swing-gp-12-11-2022