Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuki vuodelle 2023 on nyt haettavissa

JULKAISTU: 3.11.2022, KATEGORIAT: Seuratiedotteet, Yleinen

Hyvät seuratoimijat

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuki vuodelle 2023 on nyt haettavissa.

Hakuaika alkaa 1.11. 2022 klo 9.00 ja päättyy 30.11. 2022 klo 16.15.
Huomioittehan, että hakija on vastuussa siitä, että hakemus jätetään ennen haun sulkeutumista.

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Avustusta voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset. Avustus myönnetään saajalle harkinnanvaraisena erityisavustuksena.

Lukekaa huolella hakulomakkeet ja niissä olevat ohjeet. Ja niin kuin aiemminkin, seurakehittäjältämme Katriina Lahti sparraa auttaa teitä mielellään (katriina.lahti54@gmail.com, 050 595 5358). Saatte tukea ja ohjausta myös oman alueenne liikunnan aluejärjestöltä.

Muistutamme vielä että teette hakemuksenne tarpeeksi ajoissa ja koettakaa saada se matkaan hyvissä ajoin ennen viimeistä jättöpäivää, jolloin linjoilla on ruuhkaa. Myöhästynyttä hakemusta ei oteta käsittelyyn. Varmistakaa myös, että hakijalla on nimenkirjoitusoikeus ja että PRH:n tiedot on päivitetty. Tietojen tulee olla yhteneväiset hakemuksen tietojen kanssa. Valmiin hakemuksen voi lähettää vain seuran nimenkirjoitusoikeudellinen. Lue siis huolellisesti hakuohjeiden ja hakulomakkeessa oleva ohjeistus, miten tämä hoidetaan. Huolehtikaa myös siitä, että kaikki seuran aiemmat hankkeet on raportoitu/raportoidaan ministeriön antamien ohjeiden ja aikataulujen mukaan.

Tässä linkit seuratuen hakuun:

FI https://okm.fi/-/seuratoiminnan-kehittamistuki-seuratuki-

SV https://okm.fi/sv/-/utvecklingsstod-for-foreningsverksamhet-foreningsstod-