Suomeen kaksi pronssia boogie woogien maailmancupista Genevestä!

JULKAISTU: 16.10.2022, KATEGORIAT: Yleinen

Eilinen (lauantain 15.10.) boogie woogien maailmancupin osakilpailu Genevessä oli kaiken kaikkiaan onnistunut suomalaisittain. Kilpailuihin osallistui kolme suomalaisparia – yksi nuorison sarjaan ja kaksi yleiseen sarjaan. Kilpailupäivän lopputuloksena Suomeen tuli kaksi pronssia ja yksi kymmenes sija.

Ida Keränen ja Juho Päivinen suorittivat vahvasti läpi päivän ja ottivat vakuuttavasti pronssia yleisestä sarjasta. Toinen yleisen sarjan suomalaispari Ella Äijänaho – Kimi Manner kipusi semifinaaliin asti sijoittuen sijalle 10. Tämä oli parille ensimmäinen semifinaalipaikka yleisen maailmancupissa. Voiton yleisessä sarjassa vei italialaispari Alessia Ghezzo – Dimitri Masotti.

Nuorisossa Suomen Ida-Loviisa Koivunen ja Aaron Koivunen tanssivat itsensä osakilpailun pronssille. Voittajaksi nuorisossa kruunattiin norjalaispari Martine Karlsen – Thobias Jacobsen.

Ida-Loviisa Koivunen ja Aaron Koivunen kommentoivat kisamatkaansa ja -suoritustaan seuraavasti: ”Kisoissa meillä oli tosi kivaa ja hauska meininki. Ollaan kyllä tyytyväisiä kisasuoritukseen. Vastustajat olivat kovia, ranskalaiset ja norjalaiset muun muassa. Saimme tehtyä myös uutta, harjoittelemaan kuvioitamme suoritukseen ja onnistuttiin niissä hyvin!”

Lisätietoja tuloksista WRRC:n sivulta: https://www.wrrc.org/results/2022-388/

Aaron ja Ida-Loviisa eilen palkintoseremonian jälkeen.