Alle 21-vuotiaiden 10-tanssin MM-kilpailu kilpailtu Rotterdamissa – suomalaiset kamppailivat mukana

JULKAISTU: 16.10.2022, KATEGORIAT: Yleinen

Suomalaisparit Nikita Haruns ja Anastasija Prikul sekä Mikke Luttinen ja Miina Jauhiainen kilpailivat eilen lauantaina 15.10 alle 21-vuotiaiden 10-tanssin maailmanmestaruuskisoissa. WDSF:n kilpailu järjestettiin Alankomaissa, Rotterdamissa. Kilpailuun osallistui 47 paria.

Nikita Haruns – Anastasija Prikul ylsi kilpailussa välieriin ja sijoittui lopputuloksissa sijalle 26. Mikke Luttinen ja Miina Jauhiainen nappasivat sijoituksen 42. Voiton Rotterdamissa vei Romanian Lupoaie Cosmin – Morariu Alessia Ioana.

Tulokset koottuna WDSF:n sivuilla: https://www.worlddancesport.org/Event/Competition/World-Championship-Rotterdam-23230/Under-21-Ten-Dance-58047/Ranking