Kolme suomalaisparia edusti seniorit 1 -luokan latinalaistanssien MM-kilpailuissa

JULKAISTU: 15.10.2022, KATEGORIAT: Yleinen

Eilen perjantaina 14.10. kilpailtiin seniorit 1 -luokan maailmanmestaruuksista latinalaistansseissa. WDSF:n kilpailut järjestettiin Rotterdamissa. Suomalaisia latinalaistanssien MM-kilpailussa edustivat parit: Toni Rasimus – Tiina Kilponen, Jari Laatta – Sanna Leskinen sekä Tommi Räty – Maria Skyttä.

Kilpailussa oli mukana kaiken kaikkiaan 71 paria. Jokainen suomalaispari selvitti upeasti ensimmäisen kierroksen. Tommi Räty ja Maria Skyttä jäivät täpärästi ilman kolmannen kierroksen paikkaa ja sijoittuivat jaetulle sijalle 29-31. Jari Laatta ja Sanna Leskinen sijoittuivat sijalle 19 sekä Toni Rasimus ja Tiina Kilponen sijalle 17 välierässä.

Lisätietoa tuloksista löydät osoitteesta (avautuu toiselle sivustolle): https://www.worlddancesport.org/Event/Competition/World-Championship-Rotterdam-23230/Senior-I-Latin-57961/Ranking

Kuvassa (vas.) Toni Rasimus – Tiina Kilponen, Jari Laatta – Sanna Leskinen ja Tommi Räty – Maria Skyttä.