Hopeaa ja pronssia Suomeen – Markus Kinnunen ja Ellen Puotiniemi nappasivat mitalit Baltic Grand Prix -kilpailuista

Perinteikäs Baltic Grand Prix järjestettiin jälleen Latvian Riikassa. Kilpailut olivat kolmipäiväiset (30.9.-2.10.2022), ja suomalaiset menestyivät upeasti viikonlopun kilpailuissa! Markus Kinnunen – Ellen Puotiniemi sijoittui U21-vakiotansseissa pronssille ja Rising Star -vakiotansseissa hopealle. Lisäksi Nikita Haruns ja Anastasija Prikul ylsivät nuorison latinotanssifinaaliiin sekä Dmitri Borovski ja Laura Galashenkova aikuisten International Openin finaaliin. Molemmat parit sijoittuivat finaalin viidensiksi! 
Mitalistit Kinnunen ja Puotiniemi olivat erityisen innoissaan viikonlopun kilpailuista: ”Tanssi parani päivä päivältä! Olemme todella iloisia erityisesti siitä, että saimme parhaan tanssimme sunnuntai-illan aikuisten International Openiin. Tämä oli loistava startti myös siinä sarjassa ja melkein pääsy semifinaaliin näin kovatasoisessa kilpailussa mm. aikuisten EM-finalisteja vastaan tekee meidät erittäin tyytyväiseksi. Sunnuntaina voitimme myös edellisinä kilpailupäivinä meidät voittaneet, mikä saa tietenkin hymyn huulille.”
”Tunnelma oli katossa, vaikka pandemian vuoksi joulukuulta lokakuulle siirretyissä kilpailuissa oli selkeästi vähemmän pareja aikaisempiin vuosiin nähden. Haluammekin kiittää pääjärjestäjiä sekä Latvian tanssiurheiluliittoa onnistuneista kilpailuista!” kehuivat Kinnunen ja Puotiniemi kilpailun toteutusta. He myös kokivat, ettei Baltic Grand Prix pettänyt taaskaan heidän odotuksiaan, vaan kilpailut olivat jälleen järjestetty kaikki yksityiskohdat huomioon ottaen.
”Nyt palaammekin heti takaisin sorvin ääreen treenisalille yhdessä valmentajiemme kanssa, jotta pääsemme parantamaan tanssiamme seuraavissa kilpailuissamme Rotterdamissa, Hollannissa,” kommentoivat Kinnunen ja Puotiniemi kilpailukauden jatkoaan.