MM-kisat osoittivat maailman kivenkovan tason 10-tanssissa – Lipsonen ja Pellinen edustivat Suomea

JULKAISTU: 4.9.2022, KATEGORIAT: Yleinen

Juho Lipsonen – Saana Pellinen edusti Suomea eilen lauantaina 3.9. 10-tanssin MM-kilpailuissa. WDSF:n kilpailu Slovakian Bratislavassa osoitti maailman kivenkovan tason 10-tanssissa. 33:sta osanottajasta suomalaisedustajat sijoittuivat sijalle 31.

Lipsonen ja Pellinen olivat mielissään kilpailusuorituksestaan: “Olemme tyytyväisiä, että saimme parannettua tanssiamme viimeisimmästä ulkomaan kisastamme. Erityisesti lattarit menivät Wuppertaliin verrattuna paremmin.”

Kaiken kaikkiaan MM-kilpailut koettiin onnistuneesti järjestetytyiksi. Lipsosen ja Pellisen mukaan kilpailut toimivat paikan päällä sujuvasti ja parit oli otettu hyvin huomioon kilpailujärjestäjien toimesta.

“Seuraavaksi valmistaudutaan kahden viikon päästä oleviin 10-tanssin Euroopan mestaruuskilpailuihin sekä tuleviin 10-tanssin Suomen mestaruuskilpailuihin”, kertovat Lipsonen ja Pellinen. He myös lähettävät terveiset ja kiitokset tukijoukoilleen.

Tulokset löytyvät osoitteesta: https://www.worlddancesport.org/Event/Competition/World_Championship-Bratislava-23339/Adult-Ten_Dance-58375/Ranking

 

E3CD245F-4FA9-45F0-B571-0DABA00397D7.jpeg