Tähtiseurapäivät – Early Bird ja majoituskiintiö päättyy 31.8.2022

JULKAISTU: 22.8.2022, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Tähtiseurapäivät kutsuu seuraväen ja lajiliittojen johdon yhteiseen seminaariin Helsinkiin Marina Congress Centeriin 8.-9.10.2022.  Luvassa on mielenkiintoista ja monipuolista ohjelmaa huippupuhujineen ja -asiantuntijoineen. Tapahtuma saattaa yhteen seurojen ja lajiliittojen johtoa ja valmennusvastaavia auttaen heitä verkostoitumaan sekä menestymään myös tulevaisuudessa.

Tapahtumaan ovat tervetulleita sekä Tähtiseurojen että myös muiden seurojen edustajat, jotka ovat kiinnostuneet seuratoiminnan ajankohtaisista teemoista, toiminnan kehittämisestä ja haluavat verkostoitua kollegojen kanssa! Ohjelma sisältää mielenkiintoisen pääseminaarin, monipuolisesti rinnakkaissessioita, lajien omia kohtaamisia sekä iltajuhlan.

Ilmoittaudu mukaan ja tule Tähtiseurapäiville kohtaamaan kollegoita muista seuroista ja lajeista!

Tanssiurheiluliitto tukee Tähtiseuroja Tähtiseurapäiville osallistumista maksamalle yhden tanssiurheilun Tähtiseuran jäsenen osallistumismaksun. Liitto toivoo, että seura järjestää hänelle kaveriksi toisenkin osallistujan. Majoitus- ja muut kustannukset seura hoitaa itse tai sopii maksujärjestelyt muilla tavoin päiville osallistujien kanssa.

Majoituskiintiö ja seurojen edullisemmat Early Bird-hinnat päättyvät ke 31.8.

31.8. jälkeen:

  • tapahtumaan voi ilmoittautua normihinnoin 25.9. asti.
  • majoituskiintiökoodi ei ole enää voimassa – hotellihuoneet saatavuuden ja päivän hinnan mukaan.

Majoitusvaraukset Scandicin nettisivujen kautta 31.8. mennessä varauskoodilla BSUO071022 tai suoraan linkistä (avautuu toisella verkkosivustolla): https://www.scandichotels.fi/grandmarina?bookingcode=BSUO071022

Kiintiökoodin hinnat 8.-9.10.: 1hh/108€, 2hh/118€ per yö.