Tähtiseurapäivät 8. – 9.10.2022

JULKAISTU: 17.6.2022, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Tervetuloa Tähtiseurapäiville Helsinkiin 8. – 9.10.2022!

Kaikkien urheiluseurojen yhteinen tapaaminen eri lajien ja eri seurojen kesken mahdollistuu lokakuussa Tähtiseurapäivillä Helsingissä 8. – 9.10.2022.  Päivät kokoavat lähes 500 osallistujaa.  Tavoitteena on, että seuraväki saa Tähtiseurapäiviltä uusia ideoita omaan toimintaan, tutustuu muihin seuroihin ja kuulee oman lajin päivän teemoista.  Iltaa vietetään yhdessä virkistävän ohjelman ja hyvän ruuan kera.

Tähtiseurapäiville ovat tervetulleet niin Tähtiseurat kuin sellaisetkin seurat, jotka eivät vielä ole Tähtiseuroja.  Päivät järjestetään Helsingissä Marina Congress Centerissä. Ohjelma sisältää mielenkiintoisen pääseminaarin, monipuolisesti rinnakkaissessioita, lajien omia kohtaamisia sekä iltajuhlan.

Tanssiurheiluseurojen oma ohjelma pidetään lauantaina 8.10. klo 10 – 13 ennen koko Suomen kaikkien lajien yhteistä seminaariohjelmaa. Tanssiurheilun oman ohjelman teemasisältö valmistellaan elokuussa.

Tanssiurheiluliitto tukee tanssiurheilun tähtiseurojen verkostoitumista maksamalla tähtiseuran puolesta osallistujamaksun yhdelle henkilölle per tähtiseura . Osallistujamaksu sisältää liiton oman ohjelman, seminaariohjelman, tarjoilut sekä lauantain illallisen. Osallistujamaksu ei sisällä majoitusta eikä matkakuluja.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! (linkki avautuu toisella verkkosivustolla)