Harrastusviikko syksyllä, mahdollisuuksia seuroille

JULKAISTU: 13.6.2022, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Harrastamisen Suomen mallin avustukset on nyt jaettu ja julkaistu. Monet kunnat etsivät parhaillaan toiminnan järjestäjiä. Mikäli toiminta kiinnostaa, tutustu Olympiakomitean uutisesta (linkki avautuu toisella verkkosivustolla) löytyvään Harrastamisen Suomen mallin webinaariin ja harrastusten järjestäjille tehtyyn oppaaseen. Ole sen jälkeen yhteyksissä omaan kuntaan ja kerro kiinnostuksesta olla mukana.

Harrastamisen Suomen mallin avustusta saaneet kunnat löytyvät kootusti täältä. (linkki avautuu toisella verkkosivustolla)

Harrastusviikko 

Valtakunnallista harrastusviikkoa vietetään heti syyskuun alussa ja toivomme, että mahdollisimman moni seura on mukana. Harrastusviikon tavoite on kannustaa lapsia osallistumaan niin koulupäivien yhteydessä kuin iltaisin tapahtuvaan harrastustoimintaan.

Harrastusviikkoa vietetään 5.-11.9.2022 ja osallistua voi monella tavalla. Seurojen toivotaan olevan yhteydessä paikallisiin kouluihin ja kertovan halustaan esitellä omaa toimintaansa harrastusviikon aikana. Lisäksi seuran harrastusryhmiin voi järjestää avoimien ovien päiviä tai osallistua kuntien järjestämiin harrastustapahtumiin.

Materiaalit (linkit avautuvat toisella verkkosivustolla):

  • Harrastusviikon viestintään löytyy valmiita vinkkejä ja kuvia.
  • Harrastusviikon tunnuksen voi lisätä myös seuran omaan kuvaan. Ohje ja tunnus löytyvät täältä.
  • Muista käyttää sosiaalisessa mediassa tunnistetta #harrastusviikko #tanssiurheilu